İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Haziran Odemeleri

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yazdığını biliyorumda, önceden de hesabın kapatıldı diye mail gelmişti ama hiç bişey olmadı onun için umursamamıştım bende :)

master06

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar diyorum nede olsa forumda yeniyim.
Diyeceğim şudurki bana ayın 11 inde para banka hesaına en geç ayın 15 inde yollanacaktır diye bir mail geldi ama bugün ayın 24 ü itibariyle para hala hesabımda değil parayı işbankası euro hesabıma istedim ama gelen giden yok beni bilgilendirirseniz sevinirim.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
master06' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar diyorum nede olsa forumda yeniyim.
Diyeceğim şudurki bana ayın 11 inde para banka hesaına en geç ayın 15 inde yollanacaktır diye bir mail geldi ama bugün ayın 24 ü itibariyle para hala hesabımda değil parayı işbankası euro hesabıma istedim ama gelen giden yok beni bilgilendirirseniz sevinirim.

hesab numaranı kontrol et.. Sedo panelinde paid yazıyorsa ödenmiştir. ya iş bankası bilgilerini yanlıs yazdın yada iş bankasına adına gelmiş olabilir. 17 sinde aldım cunku odemeyi iş bankası euro hesabıma

master06

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mexut' Alıntı:
hesab numaranı kontrol et.. Sedo panelinde paid yazıyorsa ödenmiştir. ya iş bankası bilgilerini yanlıs yazdın yada iş bankasına adına gelmiş olabilir. 17 sinde aldım cunku odemeyi iş bankası euro hesabıma

iş bankasında 4 haneli şube kodu ve 7 haneli hesap numaramı bitişik olarak hem short kod kısmına hemde account number kısmına yazdım fakat hiçbir ses seda yok fakat şöyle bir sorun olabilirmi benim isim biraz uzun ama ben sedoda sadece tek ismimi ve soyadımı kullandım bu bir sorun teşkil edermi acaba

master06

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamadır beyler bankayı aradım biraz önce gerçektende adıma havale gelmiş bende euro hesabıma yatırrısanız sevinirim dedim hiç kesintisiz para elime geçti.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu iş bankası hasta he. aylarca tl ye çevirip hesabıma yatırıyorlardı geçenlerde bankada kaldı para imza falan istediler tlye çevirmek için. Madem yasal olarak imzam gerekiyor daha önce neden direkt hesaba geçtin? Bir de bankacı soruyor nerden geldi havale? hangi şehir? dedim ne bileyim hangi şehir almanyadan bi yerden :D köln müş bu arada :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.