İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo ile site satmak

Respect

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
sedoda bir domainimi satmak istiyorum. Hiti ortalama 60 - 90 bin arasında değişiyor gününe göre.
Açık arttırma ile ancak ns yönlendirmeden bu işlemi yapmak istiyorum. Birkaç kişide görmüştüm, sitesine kod banner eklettiriyor vs.
Ancak bu konularda hiçbir bilgim yok. Yani sedoyu daha önce hiç kullanmadım..

Birileri bana bu konuda rehberlik yapabilir mi acaba?
Araştırdım bulamadım bir türlü..

frknc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Domain'in içeriği ne?
Belki forumda(iyinet.com) alıcı bulabilirsin hem 60-90 bin hitte boşuna gitmemiş olur

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sell websites kısmı var oradan ayarları dolduruyorsun sonra sana bir tracker kodu veriyorlar bunu sitene koyuyorsun. (Hitini buradan kontrol ediyorlar.) Belli bir süre sonra teklifler gelmeye başlar 1-3 ay arası.Gerçek trafik olduguna inanmaları yaklaşık bu kadar zaman alıyor.Bu şekil bir siteyi 10000 $ + satabilirsin.
Daha ince ayrıntılarda takılırsan yardımcı olurum.

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir keresinde 200$ a bi site sattım. pr3 250 hitli falan iyi bi domaindi. derhal siteden atıldım. ama paramıda ödeme günü gönderdiler. sonrada sedoyu bıraktım. yani atılırsan falan site satıldıysa paranı yolluyolar. böylede garip işleri var.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
60-90 k günlük tekil hitmi :eek: iyimiş, bi 50 000 e gider heralde

Respect

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anlatımınız için teşekkürler arkadaşlar.
Ancak maximum 10,000€ gibi bir yazı gördüm, pek ingilizcem olmadığı için anlayamadım.
Daha yüksek fiyata satamıyor muyuz acaba?
"Note: maximum asking price is 10,000€."

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.