bu saatten sonra hesap kapama olacağını zannetmiyorum. genelde aynı gün kapıyor hesapları. ama tabi ki sedo bu belli olmaz. ama %90 ihtimalle bir sey olmaz. kapatacağı kadar hesabı kapatmıstır simdiye kadar son dakikaya kadar beklemez
son dakikaya kadar oluyor bir arkadaşıma onay maili geldiği halde banka transferini beklerken atıldı.ploop bu saatten sonra hesap kapama olabilirmi sedoda?yoksa kapicagını kapamışmıdır şimdiye kadar?
bu durum çok nadir görülen bir olay. yani ben bile senelerdir sedo ile münasebet içerisindeyim ilk defa duydum. arkadasın ban mailini ödeme onayı olarak algılamıs olabilirson dakikaya kadar oluyor bir arkadaşıma onay maili geldiği halde banka transferini beklerken atıldı.
kendisine sorabilirsin geçen gün beraberdiniz çay içiyordunuzbu durum çok nadir görülen bir olay. yani ben bile senelerdir sedo ile münasebet içerisindeyim ilk defa duydum. arkadasın ban mailini ödeme onayı olarak algılamıs olabilir
sweet ise o sahıs kesin o yanlıs anlamıstır ya da sallıyordur hehe. su anda da trendekendisine sorabilirsin geçen gün beraberdiniz çay içiyordunuz
sweet ise o sahıs kesin o yanlıs anlamıstır ya da sallıyordur hehe. su anda da trende
geçen ay bana ayın 12'sinde gelmis onay maili. her geçen ay daha da geciktiğine göre daha sabretmek lazımploop ayarlar tmm yatır şu paramı artık
bu saatten sonra hesap kapama olacağını zannetmiyorum. genelde aynı gün kapıyor hesapları. ama tabi ki sedo bu belli olmaz. ama %90 ihtimalle bir sey olmaz. kapatacağı kadar hesabı kapatmıstır simdiye kadar son dakikaya kadar beklemez
Hala banlanmadım. Bu sedo yu anlayabilmiş degilim daha dogrusu hic bir parking sistemini. Hile yapmazsın banlarlar Hile yaparsın banlamazlar. Sedo beni ısrarla banlamıyor bakalım nereye kadar inatlaşcak benle.
3-4 gün içinde sedo ödeme onayının gelmesi gerekir. sanırım bugün banlanan hesaplara mailler gitmis. onay, trafik, ban maili aldıysanız buraya yazarsanız sevinirim.
an itibariyle ödeme onayı geldi arkadaslar.