İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo medo

M

malatyasporlu

Misafir
arkadaşlar biz bu sedodan nasıl ödeme alacağız... 20 € yu geçmişim ödeme nasıl istiyoruz paypal için...

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vaybe cok kısa sürdü :)
domain parking / payments ortan enter bank account orda enalta paypal var

M

malatyasporlu

Misafir
tamam yazdım paypal adresimi.. ne zamana kadar yatırırlar bi iki domain alalım dimi :)

M

malatyasporlu

Misafir
tamam yazdım paypal adresimi.. ne zamana kadar yatırırlar

ha birde benim paypalda $ hesabı € nasıl yatıracaklar. ?

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
euro olarak hesaplayıp dolar yatırcaklar sanırım. Ödemeler ayın 15inde onaylanıyor ama geçen ayın ödemesi. Yani geçen ay kazancın yoksa senin şu an kazandığın bir sonraki ayın 15inde hesabında olur.

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İsterseniz Euro olarak kalıyor, ya da dolar'a çevirebiliyorsunuz. Sedo parayı paypal hesabına aktardıktan sonra mail atıyor, paypaldan da mail geliyor.

Son zamanlarda Paypal kabul eden siteler çoğaldı. Geçen ay aldığım ödeme sayesinde cebimden fazla para çıkmadı domain almak için :) Özellikle godaddy.com kabul ediyor, hatta bir defa paypaldan para çektikten sonra bu işlemi kaydet diyorsun, domain alacağın zaman direk Godaddy.com üzerindeki paypal hesabımı kullan diyorsun, kısa sürede işlemini tamamlıyorsun.

M

malatyasporlu

Misafir
birde şu var

mesela bir tıktan 3 euro centi alıyoruz

diyelimki para birimimizi dolar seçtik.

o zmandamı 3 dolar centi alacağız

bunu neden soruyorum çünkü para birimi olarak sterlinde seçebiliyoruz sterlin dolar ve eurodan daha fazla o zaman sterlin seçmemiz daha karlı olmazmı ?

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım bir yanlış anlama var. Para birimleri arasındaki çevrilme paypal hesabında yapılabiliyor. Yani benim paypal hesabıma x Euro para yatırdı Sedo. Ben paypal hesabıma girip bunu Dolara çevirdim. Genelde domain siteleri dolar üzerinden çalıştığı için dolara çevirme ihtiyacı duydum.

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle sterlin ile pound aynı şey. İkincisi Sedo Parking Programında tıklama başına 0.03 Euro dan başlayan bir ücret alınıyor. (Ben bir domainime kısa sürede olsa tıklama başına 0.25 Euro verdiğini görmüştüm ama 3. tıktan sonra düştü) Bu programda Euro dışında para birimi olduğunu sanmıyorum. Olsa bile bundan dediğiniz şekilde Euro yerine Pound (Sterlin) seçerek daha fazla para kazanma mantıksız olmazmıydı? Eğer benim düşündüğümün aksine Euro dışındada tıklama başına Sedo para veriyorsa o zaman 0.03 Euro'ya denk gelen bir çeviri yapacaktır. Mesela tıklama başına 0.01 Sterlin verecektir. Yani ortadaki paranın değeri aynı, birimlerin değişmesi, paranın değerini arttırmaz ya da azaltmaz.

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
ehehe :) Milleti Sedo'cu yaptim valla. Birde paralari odemezse benim basima geleceklere bak :)

E

erotika

Misafir
:)

yabancı sitleerde sedo ya şırı ilgi vart. Buraya da ilk elmas gunes yazmıştı sonra sen uyguladın ARKaDaS nickli arkadaşım :) ( karizmatik yazdım haa :p )

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ARKaDaS' Alıntı:
ehehe :) Milleti Sedo'cu yaptim valla. Birde paralari odemezse benim basima geleceklere bak :)

İki aydır paramı alıyorum, sorunsuz paypal'a aktarıldı. Hepsini harcadım ama :p

aslanbey34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedo.com da normal üyelikten mi kayıt olacam. birde nasıl reklam alınıyor logo vs. mi siteye ekleyece. site açılınca sedo sitesidemi açılıyor. tam anlayamadım.

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
aslanbey34' Alıntı:
sedo.com da normal üyelikten mi kayıt olacam. birde nasıl reklam alınıyor logo vs. mi siteye ekleyece. site açılınca sedo sitesidemi açılıyor. tam anlayamadım.
Arkadasim oradan reklam almiyorsun. Bosta duran domainini oraya Yonlendiriyorsun. Boylelikle o domainin ziyaretcisi varsa acilan sayfadaki reklamlara tiklandikca kazaniyorsun..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.