Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

sedo ödemesi gelmedi

xkare

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
30
arkadaslar. birçok kisi hatta herkes sedo ödemesini aldi fakat benimkinden bi haber. sadece hata olarak short code ile account number alaninin ikisinede 7816690452 yazdim sube ve banka kodu birlesik ikisinede. sadece farkli olarak bunu yapmistim ama sordugum kisiler yinede gelecegini söylediler problem olmuyormus ?

M

M@latyasporlu

Misafir
adamlara bi mail at durumu açıkla sana kesinlikle yardımcı olur,paranıda gönderirler... tabi eğer dediğin gibiyse hata..

twt

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
xkare' Alıntı:
arkadaslar. birçok kisi hatta herkes sedo ödemesini aldi fakat benimkinden bi haber. sadece hata olarak short code ile account number alaninin ikisinede 7816690452 yazdim sube ve banka kodu birlesik ikisinede. sadece farkli olarak bunu yapmistim ama sordugum kisiler yinede gelecegini söylediler problem olmuyormus ?

bende ayni sekilde yazdim , garanti bankasina duzenli olarak odeme geliyor , temasa gecip detayli olarak sor bence

ploop

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
214
xkare benim de geçen ayki param hesaba gelmedi mesela. garanti bankasına isme havale olarak gelmiş 1 aydır bekliyormuş:p şubeni ara bir sor, bir şey çıkmazsa sedo'ya sor ama sedo parayı transfer ettiyse isminden bulabilir banka.

Aforizmalar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
83
iş bankasını tavsiye ediyorum.

xkare

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
30
isme gelmek mi alla alla yazdim ben no mu niye ismime gelsin ki. alo garantiyi mi ariyayim acaba ? subebe kadar isme geldiyse hesabada gelir sacma gibi...

ploop

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
214
yok olmuyor öyle. ben de 1 aydır beklemedeydim. meğerse isme gelmiş. alo garanti çözemiyor sorunu. hatta başka şubeden de göremiyorlar. hesabının olduğu şubeyi ara hallederler. yalnız parayı hesabına aktarmak için şubeye de gitmen gerekiyor söyliyeyim.

SaLvaDoR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
banada geçen ay ayın 25 inde geldi şimdiden heyecana kapılma .

code_Select

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
24
xkare' Alıntı:
isme gelmek mi alla alla yazdim ben no mu niye ismime gelsin ki. alo garantiyi mi ariyayim acaba ? subebe kadar isme geldiyse hesabada gelir sacma gibi...

iban numarasini yazdigina emin misin?
iban da sorun olursa ortak havuza geliyo bankanin orda bekletiliyo senin adina geldigi icin ordan banka ile gorusup hesabina transfer ettiriyorsun..

F

Flasci

Misafir
code_Select' Alıntı:
iban numarasini yazdigina emin misin?
iban da sorun olursa ortak havuza geliyo bankanin orda bekletiliyo senin adina geldigi icin ordan banka ile gorusup hesabina transfer ettiriyorsun..
Sen tam 375 gün önceki konuyu hortlattığının farkındamısın :) Sanırım ilk defa forum kullanıyorsun.

code_Select

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
24
evet bu ilk oluyor :) tarihe bakmadim haklisin.. ama yeni mesajlar icinde gordugum bi konuydu..
boyle konular insallah zamaninda kilitlenir

Ramses

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
47
pek konuyla alakası yok ama bişe sorcam sedo paypala ödemeyi ne zaman yapıyor yani bu ay ödemesi ne zaman olur paypala

ploop

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
214
15'i civarında paypale gönderir.