![]() |
![]() |
Arkadaşlar ümitsizlik gibi olmasın ama sedo artık Türkiye için tamam dedi kesinlikle emin olduğum tek bir backlinki olmayan siteleri bile şutladı.
Yani temizliğe başladı.Yabancı hiti olanlar hariç Türk hiti olanların hepsi temizlencek sanırım.
Yaniliyorsun,
türk hitim olan bir siteyi yönlendirdim. Suana kadar sorunsuz aliyorum parasini. Türk hitini istemedigi dogru. Bunun icin nedenleri var. Alman forumlarinda türk webmasterlardan sikayetciler. Sedo da bir alman kurulusu oldugu icin türk hitlerini kalitesiz olarak görüyor. Bizim 5000-6000 lik hite güvenip domain alan almanlar türk hiti oldugunu ögrenince careyi sedo ya basvurmakta buluyorlar. Bunun nedeni ise, yabancilara klick ücretinin cok yüksek olmasi.
Tamam dediklerin doğru o zaman senin içinde istisnai bir durum olmayacaktır.Yani senin gönderdiğin Türk hitleri başka bir gruba girmiyor sanırım.
Ayrıca 1 yıldır bence Türk hitlerinden paramı senin gibi sorunsuz alıyordum.Ama bu son zaman birçok arkadaşımız gibi benide,seninde belirttiğin sebebten dolayı banladılar.
Bende de istisna durum var o zaman. Türk hiti var ama son 2 aydır çok düşük veriyor. 0.02 Eurodan başlayan fiyatlar yani..