İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo ÖNEMLİ

R

Reklamcilar

Misafir
Sedodan ödeme yapılmadan önce bir mail alıyormuyuz ubnu bilen var mı ben bazılarından duydum. önce sana hitlerinin nerden sağladığını gösteren bir mail yaz diyorlarmış bu bana gelmedi kesin gelmesimi gerekir.

D

Dms

Misafir
Herkese gelmez. Suphelendiklerine Gonderirler. Ama kesinlikle bir mail alırsın. Ya Istatistiklerini isterler. Veya Banka Bilgilerini guncelle gecen ay kazandigin parayi yollayalım diye..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet ilk ay geliyor bu mail yani gönderdiğin mail onalara açıklayıcı gelirse diger aylar sormuyorlar ama gelirinde bir an yükseldiyse mesala günde 10€ kaznaıyorsan bu 30€ vs.. cıktıysa sana tekrara mail atarlar nereden tarfik olauşuruyorsunuz diye acıkalam isterler.. bu açıklama mailini uygun bulmazsa ödeme yapamamsı yeni bu mail cevap olum gelrise ödeme hemen yapılıyor..

Link100.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkeze gelmicek demekki yüksek parası olanlara geliyor herhalde

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paran az olsa da geliyor mail. benim bir hesabım 50 euro olmasına rağmen gelmişti geçen ay. her türlü trafik artışında geliyor.

M

muzikportal

Misafir
sedo ödemeleri nasıl yapıyor belirli bir miktar doluncamı yoksa belirli bir zaman doluncamı? daha ben hiç para almadım yakın zamanda üye oldum.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
muzikportal arama yaparak bu bilgiye ulaşabilirsin 43242342 kere yazıldı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.