İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Para Onaylama

V

vuduu

Misafir
yav herkes başka birşey söylüyor birisi diyor ayın 13de onaylanıyor geçen sordum paypala 9da en geç yatmış olur dedi herkes kafam karışştı bu sedo ayın kaçında parayı onaylıyor ?

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostumgecen ay 11 de onaylaması bitti bankaya transferi basladı 14 de aldım.Tabi Miktarada Bağlı 55 euro du

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geçen ay kontrol mailleri geç gönderildiği için 13'ünde onaylandı.. Bu ay kontrol mailleri erken gönderildi 2-3 güne kadar paralarınız hile yapmadıysanız onaylanır..

C

coklenyez

Misafir
yüksek miktarların gelmesi daha uzun sürüyor miktara göre azdan çoğa doğru bir ödeme oluyor paran azsa ilk günden alırsın

para 6-7 gibi onaylanır

parayı paypal ile almak isterseniz 11-15 i arası wire istediyseniz 18-23 arası para yatmış olur

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada onay mailleri yollandığı an paranız gönderildi demek değildir arkadaşlar.. Onay mailini takiben 2-3 gün içinde paranız yollanır miktara bağlı olarak coklenyez'in dediği gibi.. Paranızın yatırılıp yatırılmadığını sistemde Billing bölümünden takip edebilirsiniz.. PAID olduğu zaman en geç 1 hafta içinde para banka hesabınızda olur bir yanlışlık yapmadıysanız..

Geçen ay sedo ödemeleri çoğu arkadaşa ilgili bankaya adına geldi o yüzden bu ayda aynı sorun olabilir PAID yazdıktan 4-5 gün sonra bankanıza giderseniz sizin yararınıza olur..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
gecen ay onaylama gec oldugu için gecen ay gec alındı bu ay erken oldu yanii sanmıyorum herkes 15 de parasını alır diye düşünüyorum..

C

coklenyez

Misafir
dediğin paypal için doğru olabilir ama wire yine ayın 20 si gibi gelecektir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.