İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

-Sedo- Sedo Off OFf

L

LibRa

Misafir
Yakti Beni Gene 72 € cope attim beyler gecmish olsun birden sifirladilar..! hesabı kapatip elime verdiler gecmis olsun ;) hile yapmamishtim.. yapsaydim 400 u bulurdum ama olsun be vatan sagolsun

L

LibRa

Misafir
Ne olcak Baba Bitti iste hic uyari maili de gondermediler direk sildiler..

A

altar

Misafir
silerler tabi, pek sevgili ülkemin insanları orada burada yazıp, adamlara mail atarak kendi kuyularını da kazıyorlar. huylandırın adamları..

R

Radyoblue

Misafir
Bazi gerizekalilar onu bunu sikayet icin günde onlarca mail atiyor,adamlar ilgilenmiyor ama sonra artik bu kadar ispiyoncu gerizekaliya dayanamayip bütün türkleri atiyorlar.Ben hileye karsiyim ayni zamanda hile yapanlari sikayet edenlere de karsiyim.Sanki babanin ogluna sikayet ediyorsun,adamlar sanki sen sikayet ediyorsun diye sana kiyak gececekler

L

LibRa

Misafir
Ama Sikayet Edeni Bir Bulursam Yaktim.... Artik Hile DDoss mu cakicam Baska Bisiymi Gorur..

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hile yapsaydım şu kadar parayı bulurdum demen beni şüphelere sevk etmiyor değil :D

M

murme

Misafir
kufur etmeyin beyler benim neden kapamiolar veya baska arkadasin duzgun yapana kimse bişi yapmaz

L

LibRa

Misafir
@Murme
Hilenin H'si Yok yaptiysam namertim... yapmadigim seyi niye ustlenim ki ?

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar herşeyi siz yapıyorsunuz yeterin artık adamlar yeterinc ekıllandı zaten yakında bunu herkes anlayacak hile yapmayanların hesapları nasıl sıfırlanıyor göreceksiniz... murme pek güvenme yarın öbür gün senide burada isyan ederken göreceğiz. siz hala şikayet edin kıllandırdınız yeterince herifleri zaten... kurutun kurutun kaynakları...

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benimde hile yapmadığım halde hesabım sıfırlanmıştı geçen ay. Ama ben işin peşini bırakmadım, hakkımı aradım, adamlara mantıklı açıklamamı yaptım, sonuç olarakda paramı son kuruşuna kadar aldım almayada devam edicem. Sanırım benim gibi parasını başka alanlarda var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.