İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Şoku

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sedo hakkında bir madde var domain parkinf FAQ kısmında. Benim BAYAA bir ilgimi çekti bilmem sizinde çekermi. Şimdiye kadar herkes 0.03 euro veya absürt sa 0.04 euro kazanıyordu tık başına. Peki işte bomba
The minimum click-rate is €0.03/ click, and the highest click-rate is currently nearly €2.
Yani türkçe olarak minimum 0.03 max 2 euro kazanırsınız tık başına diyor. Bu nedemek? Biz yine en düşüğünü kazanıyoruz. Peki bu ne demek? Değişik reklam kategorisi bulmak lazım. Boşta domaini olan arkadaşlar denerse sevinirim. Ben size tahminen çok getirecekleri yaziyim. Shop-buy-sell-hosting-cell phone-nokia-ring tones
Bunları baştan denerse biri veya birkaç kişi kazancı 2 3 hatta 20 30 a katlayabiliriz çünkü kazandığımız rakam çok ama en azını kazandığımızı okuduğum anda şok oldum. 2 euro tık başına kazansam günde 1000 euro kazanırım yaklaşık ve şok olmaya devam ediyorum

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet şu anda bir satırı atlamışım asıl bomba ordaymış arkadaşlar.
For example, the click-rates for the keyword "vegas" or "loans" is much higher than for "school" or "pottery".
vegas kelimesi ya da borç kelimesi okul kelimesinden çok daha fazla kazandırıyormuş. Bu cümleden çıkarılacak sonuç :) En az kazanma oranı 0.03 olduğuna göre ve vegas birşeyden çok kazandırıyorsa 0.03 den çok kazandırdığı kesindir. En kısa sürede deneyeceğim...

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Son olarak sanırım çok mühim birşey keşfettim ve bu üstteki 2 mesajımdan sonra herkesin çok kazanmasını sağlicaktır umarım
url yi sildim
Link e tıklarsanız kategoriler göreceksiniz. Bu kategoriler en çok ödeyenden en az odeyene doğru. Bunu nereden biliyorsun diyebilirsiniz. Basit örnekler. Mp3 en alt satırda ve tık başına 0.03 ödüyor.absürt bir üst satır yani üstten 3. satır ve 0.04 yani daha fazla ödüyor. Bir üst satırda vegas var ne kadar ödediği meçhul ama üstteki mesajımda belirttiğim gibi diğer linklerden daha çok ödediği saptanmıştır. En üstte ve en başta ise Loan Yani borç linki var. Bu da sedo tarafından açıklanmış ve %99 olasılıkla en çok bu kelime ödemektedir.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ama bir de şöyle bir şey var tıklama oranları da önemli.. mesela absürt'da ortalama tıklama oranı %50 ise loan yazarsan %1'yi geçmez.. burada getiri ve götürüleri iyi hesaplamak lazım.. örnek:
absürt: 100 kişi girdi.. 50 kişi tıklarsa: 2 euro yapar..
loan: 100 kişi girdi.. eğer 2 eurodan düşük verirse zarara girersin..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neden sakıncalı anlamadım.. sakıncası yoksa bizle paylaşırmısın?

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Sakıncalı oldugu söylenemez cunku bende Kendi sitemin Linklerini yazdim burada ornek olarak. Merak etmeyin Turkce'yi bir cogumuzdan iyi biliyorlar. Gelipte okursalar birsey olmaz :)
Bunun disinda Hosting kategorisi kazandırmıyor haberiniz olsun..

M

malatyasporlu

Misafir
arkadaşlar bana sitenin konusunu nasıl değiştireceğimi söyleyin ben sizin için denemeler yapıp tık ödemelerini yazayım..

www.mediaoffice.tk

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben şu anda bir domainden deneme yapıyorum.. Tıklama olursa size söylerim ne kadar ödediğini..

Ayrıca siz 0.03€ alırken, ben "dating" ile ilgili reklamlara 0.07€ alıyordum :)

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
malatyasporlu' Alıntı:
sitenin konusunu nerden değiştireceğim elmas ?
Sedo'daki paneline Gireceksin. Sol tarafta My Listing'e tıklayacasın. Listede cıkan domainin ustune tiklayacaksin. Çıkan ekranda gerekli değisiklikleri yapabilirsin. Son olarak Save Changes'e tıklayacaksın :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.