Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Sedo Sorunu

srsrx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
52
Arkadaslar Bir Yardım ETsin Bu sedo deli etti beni
Elimde 50 ye Yakın Domain Var Parkt etmek istiyorum
Adsense Pini Beklemekten Yoruldum
Oyüzden sedoya Basvurdum Kayıt oldum
Ama Sertifika Sorununu Çözemedim
mail adresime sertifika Geldi bende imzaladım Gönderdiğimde ne gibi sorumluluklarım olucak veyabi sorun yasarmıyım Sadece mail adresine Göndermek yetiyormu Hesabın Aktif olması için
Veya Önereceginiz Baska Bir Çözüm Varmı

simdiden Teşekkür ederim ..

2dark

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
doğru bilgileri girdiysen bir sorun yaşayacağını sanmam. Önceden SMS ve Kredi kartıyla da üyeliğini onaylatabiliyordun. O seçenekler kaldırıldı mı???

srsrx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
52
ya bu sms secenegini yok heryerde bunu söylüyorlar ama sadece pdf formatında bir mail yolluyor deli oldum çözemedim bu sorunu bir çok domain öle bekliyor bu üye olamama yüzünden baska tavsiye edebiliceginiz parking sitesi varmı acaba

Knuckles

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
Mesaj yazılalı bayağı olmuş.. ne yaptın srsrx sorunu ne şekilde çözdün? Ben de şu anda aynı sorunla uğraşıyorum.

varyemez

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
96
Domain park etme için sözleşme imzalayıp göndermenize gerek yok diye biliyorum. Eğer arttırımlara katılıp domain almak istiyorsanız pdf formatında bir belge gönderiyor sedo ve bu belgeyi yazıcınızda çıkartıp imzaladıktan sonra scanlayıp tekrar belirtilen yardım konusuna göndermeniz gerekiyor sedo üzerinden.

jackal

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
177
sedo ya uzun suredır bakmıyorum anck uye olup parketmek ıcın sozleşme fılan gerekmıyo dıye bılıyorum...

Adwors

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
31
Sedo.com sistem degistirdi, Artik hesabinizin onaylanmasi icin onlarin size yollamis oldugu formu doldurup kendilerine fax ile ulastirmaniz gerekiyor.
O yuzden bi aralar sedo.com hesabi arayan cogaldi :)

gifted

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
112
Benim hesabı önceden sms ile onaylatmıştım.Şuan sistem nasıl çalışıyor bilmiyorum ama,sözleşmeyi imzalayıp tekrar göndermek zorlama bir işlem olmuş...

O

Orion

Misafir
ben yeni hesap açtım aynı sorun bende de var. şimdi yazıcı bulup bide fax makinesi mi arayacam