F
fatihhk
Misafir
Evet yanlis anlamissin. Generic domain olmak zorunda. Parkingin tek amaci budur. Typo filan hikaye.
peki yabancı ve generic bir domaine devamlı Türkler girerse n'olur?
Evet yanlis anlamissin. Generic domain olmak zorunda. Parkingin tek amaci budur. Typo filan hikaye.
peki yabancı ve generic bir domaine devamlı Türkler girerse n'olur?
Yabanci ve generic domaine Type In olarak Türklerin girdigi görülmüs birsey degil.
type-in olan domainin backlinki olsa da bir sey olmaz. jenerik olmayan domainin backlinki olursa banlanır. hatta türk trafigi olursa backlink olmasa da banlanır reklamverenleri koruma açısından. çünkü türkiye'den gelen ziyaretçi paraya dönüsmüyor. bu yüzden istemiyorlar türk ziyaretçiyi.
ploop bu Sedonun Kocaman Bir yalanitype-in olan domainin backlinki olsa da bir sey olmaz. jenerik olmayan domainin backlinki olursa banlanır. hatta türk trafigi olursa backlink olmasa da banlanır reklamverenleri koruma açısından. çünkü türkiye'den gelen ziyaretçi paraya dönüsmüyor. bu yüzden istemiyorlar türk ziyaretçiyi.
http://www.trafficz.com/ burayı kullanan oldumu hic arkadaşlar ?
parking sitesi mi kaldi birader, onerde bilelim o tarafa yonlenelim
parked, goldkey bitti
kulama söle bende saklamana yardımcı olayım
Bir zamanlar kullaniyordum. Basvurdum. Mail ile cevap yazdilar. Hangi domainleri park edeceksin diye. Listeledim. Kabul edildim. Sonra bir kenarda kaldi. Cünkü diger parking sistemlerinden ona dogru dürüst sira gelmedi.
Siz herseyi popup acip parkingten para kazanmak saniyorsunuz. Daha cok parking sistemlerini bitirirsiniz. Merak etmeyin. Hersey parking degil. Öyle sponsorlar varki akliniza sasarsiniz. Popup kabul edenler. Genelde bunlar almanlar zaten. Arastiran bulur. Önerelimde oralarida sömürün