İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo transfer

A

altar

Misafir
selam, ben sedo'da domaini sattım, ödeme de yapılmış ama ufak bir sorun var, ben domaini turkticaret'ten aldım, tabi onlardan dotregisterdan almışlar. Bende dotregister olarak işaretlemiştim satarken ve şimdi sedog10 hesabına aktarın diyor, turkticarette haliyle böyle birşey yok :) ne yapabilirim, bir fikri olan varmı?

bu da mail:

We are pleased to inform you that we have received payment for the domain. In order to continue with this transaction, please push the domain into our DotRegistrar account and thus finish your part in this transfer.

In order to do this you shall need to log in to your DotRegistrar account and choose the option Move Domains from the account options on the left hand side of the screen. Then enter domain.com and enter the Sedo login name in the field "Transfer to Account Name" at the bottom of the screen and select transfer. Our account name is: sedog10

Once we have verified that the push has successfully taken place and that we have control of the domain we shall process your payment. Now would be a good time to ensure that your payment information with Sedo is accurate. Please click on the following link:

http://www.sedo.com/member/bankdata.php4

and log in to your Sedo account, in order to verify your information.

Should you have any questions or difficulties with this step please let me know.

Best regards,

Malkhaz Kapanadze
--
Sedo GmbH • Im Mediapark 6 • 50670 Cologne (Germany)
toll-free (877) 349-5902 • fax (212) 202-3951
http://www.sedo.com • mailto:[email protected]

A

altar

Misafir
hey allam gerkez bi hintli koymuşlar oraya, adama dotregisterda yetkim yok diyorum, bana mail atıyor; dotregister hesabınıza girip domain'i unlock edin diye. bu hintlilerin hepsimi salak arkadaşlar, yoksa bana mı öyle geliyor

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Turkticarete mail atıp bilgi almalısın. Sedo'ya başka bir yöntem olup olmadığını sorabilirsin. Çok kolay bir yöntem var sana mail geliyor domain whoisdeki maile. Ordan transferi onaylıyorsun. Fakat şu anki yöntem SEDO ya daha koly geldiği için bunu deniyorlar.

A

altar

Misafir
evet öyle dedim ama yine turkticaret'in unlock etmesi lazım, of be of.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu süreç 14-20 gün arası sürer. sabırlı olmak lazım.

aynı şey benim başıma gelmişti ( unlock olayı ) . ama ben hiç bir şey yapmadan bir kaç gün sonra hiç bir problem çıkmadan süreç devam eti. beklemek lazım.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
altar' Alıntı:
evet öyle dedim ama yine turkticaret'in unlock etmesi lazım, of be of.
Turkticaret'e mail atiyorsun. Domainimi sattim. Transfer icin kilit varsa kaldirin seklinde. Turkticaret cok hizli davranarak 3 gun icinde cevap veriyor.

"Domaininizdeki transfer kilidi kaldirilmistir."

Daha sonra domain satisinda seninle ilgilenen sedo gorevlisine mail atip, domaindeki transfer kilidinin kaldirildigini bildirirsen, onlar diger yontemi devreye sokacaktir.

A

altar

Misafir
evet dostum öyle yaptılar ama beni şaşırtıp hemen cevap verdiler :p

Link100.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türk ticaretten sattış yapmak zor ben 2 ay uğraştım sonunda alıcı vazgeçti. ilgilenilmiyor hiç bir türlü boşuna uğraşma

A

altar

Misafir
Yok be dostum, 2 saat sonra filan kilit kaldırıldı diye mail geldi. Bi kere ben bunları arayıp baya bi iltifat etmiştim ondandır belki :p hoş nerden hatırlayacaklar :D sürekli birileri sayıyordur. Neyse sonuçta böyle halloldu, demek ki düzelme var. şaka tabiki onlar düzelmez :p

cReSPo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde kilidi kaldırdılar ama dodreg olayı nolcak bilmiyorum mail attım bekliyorum :) şimdi bide sedo domain baskasından geldi diye ödeme yapmassa oda kötü :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.