İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo yardım:(

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar biraz yardımcı olursanız sevinirim şimdi ben sedo ya üye oldum Domaininizin Nameserverlerini Ns1.sedoparking.com / Ns2.sedoparking.com yaparsanız siteniz direk sedoparking.com/sitenizinismi.com adresine yonlendirilecektir. bunu forumda okudum fakat ben bunu yaptım www.benkenan.com giriyorum giriyor ama direkt giriyor yani www.sedoparking.com/benkenan.com diye çıkmıyor sadece benkenan.com çıkıyor ikici sorun ise şimdi ben nasıl kazanmaya başlayacağım ben absürt bölümnü seçtim şuan sitemde absürtla ilgili linkler var:) sonra ben kazandığım tıklamaları nerde göreeğim arkadaşlar ben biraz acemiyim bana lütfen yardımcı olun :)şimdiden teşkkür ederim

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kenan56' Alıntı:
arkadaşlar biraz yardımcı olursanız sevinirim şimdi ben sedo ya üye oldum Domaininizin Nameserverlerini Ns1.sedoparking.com / Ns2.sedoparking.com yaparsanız siteniz direk sedoparking.com/sitenizinismi.com adresine yonlendirilecektir. bunu forumda okudum fakat ben bunu yaptım www.benkenan.com giriyorum giriyor ama direkt giriyor yani www.sedoparking.com/benkenan.com diye çıkmıyor sadece benkenan.com çıkıyor ikici sorun ise şimdi ben nasıl kazanmaya başlayacağım ben absürt bölümnü seçtim şuan sitemde absürtla ilgili linkler var:) sonra ben kazandığım tıklamaları nerde göreeğim arkadaşlar ben biraz acemiyim bana lütfen yardımcı olun :)şimdiden teşkkür ederim

1-) eğer sitende kendi içeriğin var ise siten normal olarak çalışıyor ve orada "This site is for sale" yazıp "sedoparking.com/sitenizinismi.com" buna linkliyorsun. ama siteni ns1.sedoparking.com yaparsan siten direk sedoda çıkıyor.
yani sitesi açık olanlar "sedoparking.com/sitenizinismi.com " buraya yönlendirme yaparak da kazanabiliyorlar.

2-) eğer domaini satarsan para kazanırsın, ayrıca sitende çıkan reklamlar tıklanırsa da kazanırsın.

3-) kazandığın paraları My Sedo - Domain Parkin bölümünden görebilirsin.

4-) acil İNGİLİZCE ÖĞREN :)

kolay gelsin.

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cevap için teşekkürler bide sorum daha olacak

şimmdi ben para kazanmaya başladımmı herşey tamammı bide şuan banka hesab bilgilerimi sedodaki uyelik panelinden vermedim çünkü dolar hesabım var ylt hesabı versem olurmu:) ya arkadaş sorularım sacma gele bilir o yüzden beni acemi olarak gör yeni bu rada :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
euro hesabı vermen gerekir sedo euro kazandırıyor. domain parking'e tıklayarak para kazanıp kazanmadığını görebilirsin.

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet tıkladım

www.benkenan.com siteme şuan girdim ve üyelik panelinde istatistiklere ilk baktığımda 0 euro yazıyordu bi kaç linke tıkladım alt alta

Domain Name Keyword Views Clicks Click rate €/Click Revenue

benkenan.com Benkenan 4 1 25.00% €0.03 €0.03

1 Domains on this page: 4 1 25.00% €0.03 €0.03
0 Domains on other pages: 0 0 0.00% €0.00 €0.00

1 Domains collectively: 4 1 25.00% €0.03 €0.03

bunlar yazıyor şuan ama tıkladıkça yükselmeye başladı bu durumda galiba kazanmaya başladım ama ilk başda dediğim gibi siteye girdiğim zaman direkt benkenan.com çıkıyor ve sedodomainparking.com/benkenan.com çıkmıyor sorun varmı sizce yoksa normalmi?

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tekrar mrb

ya arkadaşlar birde renkler var sarı mavi yeşil kırmızı trun cu die kırmızı neyi ifade ediyor valla kusura bakmayın ya cok soru soruyorum ama yardımınıza ihtiyacım var bide yarın açtırıyorum euro hesabımı yani sonradan ekliyecem banka hesap bilgilerimi bişey olmaz zannedersem .

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten benkenan.com die açılması lazım sorun yok. kırmızı demek o kelime ile ilgili reklam yok. sarı demek kelime onay bekliyor. yeşil demek kelime sedo tarafından onaylandı.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
ayrıca reklamlara kendin tıklamamalısın bu hileye giriyor ve belli süreden sonra sedo atıyor bu tür kullanıcıları...

S

soundmaster

Misafir
bi de 1 ay sora 0.02 euro ya inio
yani bende öle oldu bu ay
sanırım türklere ziyaretçilere özel bişi bu

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben forumda bağırdım da dinletemedim yavaş yavaş inecek diye.. zaten sedo dan gelen mail de bu doğrultuda, türk ziyaretçilere 0.02 vereceğiz diyorlar.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kaç verecekleri hiç bir zaman belli olmaz.

hesap konusuna gelince , eğer € veya $ kazandıysan ama TL hesabını yazdıysan , banka anlık kur ile o parayı TL olarak TL hesabına geçiyor.

ama döviz kazanmak daha karlı olduğu için (bence) € gelecekse € , $ gelecekse $ hesabı vermek daha doğru.

kolay gelsin.

(bu arada kendin tıklama bir daha)

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
The domain benkenan.com is foTsale! diye bir yazı yok benim sitemde ama başka sitelere baktığımda bu hep yazıyor bende yazmıyor neden acaba? ayrıca dunden beri açtığım site benkenan.com hesabımda şuan 0,32 fln yazıyor bu sitenin işlediğini gösteriyor başha herhangi bir işlem yapmama gerek varmı bide tamam siteyi açtım ama şimdi sieye siyaretçi sokmak lazım bildiğiniz yönteler nelerdir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.