İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo yatırdı

zeusmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Beyler sedo paypal hesabıma paramı yatırdı az bi miktar :D ama allah bereket versin

E

eyciey

Misafir
Hayırlı olsun ama bu gidişle türkiye banlancak şikayetkerden dolayı :(

zeusmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Adbrite ağzıma etti zaten kafam bozuk sedo dan nasıl o kadar para kaznıyolar anlamış deilim hala :D ben günde anca 1 euro ya kazanıyom ya kazanamıyom

S

SensizimHep

Misafir
Gözümüz yok inş. güzel işlerde kullanırsın yararlı olur. Dilerim tüm türk webmasterleri kazanır boyle

zeusmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hocam haydan gelen huya gidiyo die bi söz vardır ya aynen öle valla :D

E

EnigmaTR

Misafir
benim de yatmış ama banka hesabına ( YTL hesabı )
9 mayısta " PAID" yazdı panelde..ne zaman ulaşır bankaya? direkt hesaba mı geçecek YTL olarak yoksa isme mi yatacak arkadaslar? süresi?

W

w0w

Misafir
ytl hesabı vermekle çok büyük hata yapmışsın. euro hesabı açtırıp oraya iste bundan sonra benden tavsiye. İşlemler çok uzayabilir

G

Gencadam

Misafir
Evet geliyor YTL hesabına, 10 günü bulabiliyor gelmesi. Ama Euro hesabına daha hızlı gelebilir.

E

EnigmaTR

Misafir
şimdi EURO hesabı ile değiştirdim. ama bu ay geçti tabi. çünkü PAID ( ödendi ) yazıyordu..mail yazdım..bakalım ne diyecekler..

eViL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
En düşük EURO hesabi ne kadara açılıyo bılgınız varmı bu konuda?

W

w0w

Misafir
Banka hesap açmaya paramı ister :eek: git müşteri temsilcisiyle konuş 2 dakkada hesabın olsun.

E

EnigmaTR

Misafir
online açtım ben
10 euro yatırdım YTL hesabımdan. anında açıldı ( iş bank )

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
illa euro hesabın grek yok adına havale gelri büyük ihtimal 15-17 arası şubeni ara sor adına havele varmı. diye

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o ne ya bi de hesap açmak için hesaba para mı yatıracan ne saçma iş :) yapı krediyi seviyorum ya türkiyenin 4 bi yanından bi sürü hesabım var :)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynn yapı kredıde telewebden açtırıyorum 10 dan fazla hesbım var değişik illerde filan hgayet iyi :) euro hesabını açmak 2 tık tı ka bakıyor :p vu arada benım euro hesabıma faha gelmemış bişicikler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5