İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo - yeni kural*

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten diğer hesap bu yani 3 hesaptan 1i.. ama 300 euroydu yani az buz değil. yine mail attım yine cevap geldi.. yassak kardeşim diyor. bilginize.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana dıyecek olsalar şamar gibi yapıştıtırım suratlarına :D
çunku, sedo tracker kullandım 2 ay boyunca ve butun ıstatıstıkler bende duruyor mailimde 8iyiki silmedım) atarım maili derımkı bak guzel sedoş bunalr senın verılerın benım değil site bu haldeyken sana yonlendırdım o yuzden bana traş yapma canım derım :D

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
banada mail cevabı geldi fakat yolladıkları maili açamıyorum hata veriyor.

E

esra11

Misafir
yaw bu işin kuralı muralı olmaz.. bir yerlerden elbet backlink olacak siteye.. Yoksa nasıl satılır bir site yaw. Sadece adı için mi.. Biri benim domaini yazıp girecek de aa satılıkmış dicek de satıcaz da ... ölme eşşeğim ölme.. Sedo benim için bitmiştir. Kendi sistemini kendi yıkar böyle yaparsa..

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
9. Can I send traffic to my domain from PPC advertisements, banner ads, purchased traffic,or other promotional methods?

Because buyers at Sedo rely on the accuracy of visitor statistics from the Domain Parking program to validate their purchasing decision, we do not allow the use of paid promotional methods to temporarily inflate visitor numbers. This prohibition extends to include purchasing PPC advertisements, banner impressions, or exit traffic, among other methods. However, we do encourage our users to promote the fact that their domain is for sale, and we do allow sustainable traffic-building techniques such as organic search engine listings, link exchanges, or content development.

Birisi bunu türkçeye çevirebilirmi :)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
h4x0r' Alıntı:
9. Can I send traffic to my domain from PPC advertisements, banner ads, purchased traffic,or other promotional methods?

Because buyers at Sedo rely on the accuracy of visitor statistics from the Domain Parking program to validate their purchasing decision, we do not allow the use of paid promotional methods to temporarily inflate visitor numbers. This prohibition extends to include purchasing PPC advertisements, banner impressions, or exit traffic, among other methods. However, we do encourage our users to promote the fact that their domain is for sale, and we do allow sustainable traffic-building techniques such as organic search engine listings, link exchanges, or content development.

Birisi bunu türkçeye çevirebilirmi :)

en güzel cevap bu olacak her halde :)

siteme reklamlarla , bannerlerla , satın alınmış trafikle ya da diğer reklam araçları ile ziyaretçi gönderebilir miyim ?

domain satın alanlar sitelerin ziyaretçilerine bakarak karar verdikleri için , satın alınmış trafiğe izin vermiyoruz. bu , banner gösterimleri site çıkış pop up vs. reklamları da kapsıyor. ANCAAAK kullanıcılarımızıa domainin satılık olduğunu bildiren bir linkle o siteyi tanıtmasını , gerçek ziyaretçi gönderecek arama motorlarına kayıt etmesini , link değişimi yapmasını ve içerik gelişimine katkıda bulunmasını ENGELLEMİYORUZ.

E

esra11

Misafir
ee olay bu işte.. backlinklerden gelen bir ziyaretci var ve siz buna karşı çıkmıyorsunuz.. daha ne. dimi ama

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ploop, FaQ kısmında mevcut bu yazı aynen madde 9 :) Bunu gönder ne diyecekler :p

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya nasıl böyle bişi olabilir yahu.. İyi o zaman google dan gelen hitide kabul etmez bunlar dimi ? yuh ya yuh çüş yani yattılar o kadar paranın üstüne tabi kendileri googledan alacaklar paralarını... Şerefsizler diyesim geldi...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla direk 180 derece döndüler bu ay. örneğin yeni bir domain eklediğinizde sedoparking.com/domain.com şeklinde link verebilirsiniz diyorlardı. fakat artık o yazı da çıkmıyor. altyapıyı kurmuşlar.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet, domainin ns ayarlarını onların yapıncada sedoparking.com/domain.com e gidiyordu şu an direk sayfada çıkıyor, belli iyi dümen çevirdiler....

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dümen olarak değil de adamlar asıl işlerini yapmak istiyorlar, yani sponsor firma haline geldi resmen yazıktır.. google laf da etmiş olabilir reklamları tükettiniz yeter diye :p

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sedo.com'un asıl işi domain parking'den önce domain satışıdır. Domain satışlarında birçok kriter var, bir domainin trafiği de bu kriterlerden biri. Yani insanlar sedo.com dan domain alırken trafiğine de bakıyolar. Eğer o domaine başka site ve yerlerden hit desteği sağlanmışsa, o trafik ilgili domainin gerçek trafiği değil demektir. Çünkü domain satışından sonra siz for sale vb. linkleri haliyle işiniz bittiği için kaldıracaksınız ve domainin hiti bir anda düşecek. O zaman bu kriter çürümüş oluyor. Sedo.com daha önce reklam müşteri potansiyelini arttırmak için for sale vb. şeylere izin verdi ancak sanırım bahsettiğim olay yüzünden çark etti. Bir işi yapayım derken, diğer işi olumsuz etkiledi.

E

erotikbul

Misafir
Benim aklımda bir düşünce var sedo nun politikası ile ilgili, bu konuda gerekli maili atıp bilgi aldım zaten. :)

Ayrıca chatturk sana katılmıyorum. Google da 200.000 indexli sayfası olup, PR 6 olan 200-300 tekili olan siteleri var yabancı bir arkadaşımın mesela. Site futbol ile ilgili futbol haberleri. Düşünelim bu adam sedo ya yönlendirdi satmak için.

Ama düşünün birde geçenki hehe.in'i. ara.in'in sedo ya yonlendirdildigini dusunun yada. Yani sedo böyle bir ayrım yapamaz. İsteyen google'ı da lehine kullanıp çok güzel trafik sağlayabilir bence. (sedo diyordu ya arama motorlarından gelen hit natural hit diye.. :D)

Ayrıca 100 lerce directory sitesine kaydettiğimizi düşünelim bir sitemizi. Sırf oralardan 10.000 tekili olsun. Olmaz olmaz demeyin çok da güzel olur. Yani bizim isteğimiz dışında yüksek trafik geliyorsa sedo ne karışabilir. Bence hile hruda girmedikçe sorun olmaz..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@eg-zotikbul:Benim aklımda bir düşünce var sedo nun politikası ile ilgili, bu konuda gerekli maili atıp bilgi aldım zaten.

bu nedir açıklar mısın?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.