İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo!!!

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sedo için ödeme geçmişimde geçen ay 5 günde kazandığım 37 euro uçmuş! Ödeme geçmişinde dün 37 euro yazarken şimdi 0 yazıyor. Paypal de de para yok tıklarda gözükmüyor geçen aya ait
November 2004 €0.00

December 2004 €59.72

Hesabım hala aktif bu ay 60 euro oldu ve bu adamlar ne yapıyor anlamadım mail falanda atmamışlar başka böyle bir sorunla karşılaşan varmı?. Ödeme geçmişinde yazmaması çok uyuz etti beni. Çok sinirlendim şimdi :mad:

E

erotika

Misafir
:) allah allah sedo ya damı kar yağdı ne ya..

Böyle olmaması gerek..

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mesajı okuyunca sedo hesabıma göz attım, bir sorun yok.

Sedo da geçmiş ödemenin görünmemesi önemli değil de, geçen ay ki ödeme paypala yapılmıştır zaten, paypal da paranın görünmemesi garip. Sedo ödemeyi paypal'a yatırdıktan sonra onunla alakası kalmıyor sanırım.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar paymets kısmına tıklarsanız orada ödenecek tutar yazar paid e no yada yes yazar
bende o kısımda şunlar yazıyor

Total sum of all paid amounts: € 0.00
Total earnings to date: € 0.00

Month Earnings Paid Credit
November 2004 €0.00 no -

Eğer sedo bunu azıcık para için yaptıysa 250 euro yu hiç ödemez bu ay!!

E

erotika

Misafir
yattıysa sorun yoktur gerçi de..
Başka bir şey ise bilemeyeceğim :(

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla benim 7 aylık ödeme geçmişimde bütün rakamlar aynen duruyor silinme fln yok yani..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim önceki aylardaki kazançlarım az olduğu için bu ay alacağım inşallah.. ama arkadas'tan hesap numarasını istemişler gönderecekler..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elmasgunes eg-zotik olmayan bir domaini yönlendirdin mi sedoya? keyword olarak ne kullanıyorsun, benim tıklama oranı %13 civarı da bunu yükseltmem lazım..

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Webcam - absürt dating - absürtportal - absürt dating - MP3 - Sms - absürt dating - Loan - Webmaster - Email - absürt dating

Kullandığım keywordler bunlar. En çok tıklama oranı olan absürtportal (%59.70).

Sitelerin ziyaretçileri genellikle yabancı olduğu için, tıklama başına 0.06€ civarında veriyor absürt ile ilgili domainlerde. MP3'te yabancı ziyaretçiye 0.04€, SMS'te ise Türk ziyaretçiye 0.03€ veriyor.

Tıklama oranını domain adına yakında bir keyword girersen yükseltebilirsin. Bunu sedo'nun yapmasını istiyorsan, onlara optimizasyon için istek gönderebilirsin.

B

Bedavalar-Net

Misafir
Eveeeettt,sedo da bulunan 3 domainimden biri olan eg-zotikhatunlar.com banlanmisti cogunuz biliyorsunuz.Ve suan itibariyle eksiksiz ve kesintisiz olarak kazandigim ilk 15 günün tamamini yatirdilar.Yüzüm güldü sonunda,son 3-4 günde stres yapmistim,ee az para degil :D Sedo ya devam ama bunlar bir domainden kazanilan cok para nedeniyle benim bir domainimi banladi.Neyse elimde daha cok koz var,ac-kapa,ac kapa yaparim bende :D

selamlar.

Y

Yakuza

Misafir
bu sedo da "tıklama" dediğiniz olay açılan sayfadaki linklere tıklama olayı dimi
ben olayı tam anlamadım
domainimiz var diyelim
keyword seçioruz
sora noluo tam olarak?
keywordler nerde aranıyo
domainin ziyaretçi sayısı önemsiz mi yani
yeni reglenmiş domainler iş yapmaz mı?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
keyword seçince, sedo ana sayfada o anahtar kelimelere uygun reklamlar çıkarıyor.. ziyaretçiler de bu reklamlara tıklayınca 0,03 euro ile 2 euro arasında para alıyorsun.. domainin ziyaretçi sayısı çok önemli.. ne kadar ziyaretçi o kadar tık alıyorsun.. tıklama oranın da önemli tabi seçtiğin anahtar kelimeye göre hem kazandığın para hem de tık başına para değişiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.