V
vuduu
Misafir
Sedo'da en çok kaç para kazandınız ? (1 Ayda) Ve domain satmadan tıklamalarla...
hile yapıyorsan yollamaz, türkiye'de sedo'nun ispiyoncuları var gerçi 250'den 900'e çıkmanın da legal yollardan olması zor. (for sale yazdım diyebilirsin o legal mi değil mi sedo bile bilmiyor şu an)burakmert' Alıntı:900€ kazanıcaz ama göndermez diye korkuyom sadece tıklamalarla gönderirmi sizce ?
bu ay 250€ kazandım gonderdi... ya 900 ü ?
ploop' Alıntı:hile yapıyorsan yollamaz, türkiye'de sedo'nun ispiyoncuları var gerçi 250'den 900'e çıkmanın da legal yollardan olması zor. (for sale yazdım diyebilirsin o legal mi değil mi sedo bile bilmiyor şu an)
bu yaptığını ben yaptım, 3 aydır ses çıkartmadan ödüyorlar. hatta para verip domainin değerini sor onlara. o zaman elinde kanıt da olur. sedo iyi bir yer, kimsenin parasını yemeye çalışmıyor.h4x0r' Alıntı:Peki elimde sağlam kanıtlar var hitimin olduğuna dair zaten hitim olmasa 10 TB bw yi tüketemem, çoğu trackera üyeydim. Hitimde iyiydi. Siteyide satılığa çıkardım ki sedo sayesinde satma aşamasındayım. Diyelim ayda oldu 1000 Euro. Sedo bunu vermeyizmi diyecek. Cevap hazır : siz domain parkedip satma sistemi değilmisiniz. Domainimi park ettim, sizinde kayıtlarınızda olduğu gibi sattım. Hatta sizin kayıtlarınızda günde 300.000 sayfa gösterimi kayıtlı. E hadi gönderin parayı
Ne diyorsunuz, hala sorun çıkartırlarmı.