Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

sedo'da yapay klik durumları..

E

erotikbul

Misafir
:D Sedo'nun nasıl yaygınlastıgını tartısıyorduk :D Neyse fark yapmazmış o zaman iyi :D

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten sedo'da çıkan reklamlar google reklamları o yüzden türk reklamları gözüküyor.

ilkayuydu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dotum bence baştan mail at uyar 2 hafta içinde düzeltilmesse eğer söyle ban lansınlar! ama türkiyeyi yakın takibe alıp kırmızı nokta olursak kötü olur dostum bunada dikkat o yüzden uyar baride düzeltenler olur düzeltmeyenleri söyle.nekadar az ban gelirse türkiyeye okadr iyi!

M

MrManson

Misafir
yapay klik eksik kalmıstı bide , size söliim yakında clicker lar devreye girecek böle giderse :)

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Clicker olaylarını artık kesin olarak çözmekteler.Bence clicker kullanarak hile yapmak isteyenler belki bir ay dayanır sedoda veya herhangi bir sitemde.Hem sadece sedo görmüyor bu olayı sahte click göndereni 1-reklamverenler izliyor ve zincirleme ta gönderene kadar geliyor.Yani oradan oraya uzuyor.Clicker kullanana aynen. ......... iade oluyor.Bunun üstesinden gelirmi lamerler derseniz tarih gösterecek sonuçlarını.Ama clicker kesin kullananlar var.

xkare

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bencede clickler yemezler. örn dün bir arkadaş ile proxy denedik google'a. bütün click sistemler vsler amerikadan oldugumuzu gördü ama google yemedi artik adamlar ne yapmissa :eek: sedo yermi bilmem. yememesi gerek diye düsünüyorum cünkü adsense en azindan adi üstünde adsense :) js tabanli. sedo komple giren çikana bakar.

böyle gereksiz click mlick ugrasmayin. hile yapin ama namusunuzla yapin :) kafayi calistirin. programlarla vs lerle ugrasmayin bunlar diger arkadaslarin dedigi gibi türkiyeyi kara listeye sokar. cj faciasi yasamayalim tekrardan :D

oyuncu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
transparan proxy dene belki fark eder! tabii bulursan.

Serbülent Daşkın

Y

Yalowa

Misafir
Selamlar,

Domainim.Net (2 BP)
domainim.net is for sale (Tiklayin)

Ben bu şekilde link ekledim, çünkü başka türlü kullanıcılarım farkedip tıklamıyorlar.

Bu şekilde link bir problem yaratırmı sedoda ?

Ayrıca bazı domainlerime 0.03 verirken bazılarına 0.04 vermis.Bunun sebebi nedir ? Neye bakarak bu oranı belirliyorlar.

Sedo her ay sonu para gönderiyor diyorlar bakalım biz daha yeni ekledik, az çok bişeyler birikti insallah dediğiniz gibi olur.