Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
120 euro vardı hesapta..sizi şutladık siliyoruz dediler. iyi silin dedin. haram olsun size.
ama hepsini silmemişler. 79 euro bırakmışlar hesapta ( mayıs ayı )
henüz " paid " yazmıyor mail attım dedim aşka mı geldiniz birader, ödeme yapacakmısınız ? henüz cevap yok
sahi ne zaman " billing" kısmında yaızyordu ödemeler? ayın 5 inde değilmiydi?
geçen ay 9 unda " paid " yazmıştı
Bana ne teşekkür nede sizi şutladık maili geldi.Hesap aynen duruyo öyle.Ben domainleri çoktan çekmiştim sedodan.Zaten 2.5 ayda ancak 55£ yapabildim.Para alırsam ilk ve son olacak.Billing kısmına baktım şu ana kadar hiç ödeme yapılmadı yazıyo.
bende çektim domainleri geçen hafta
yemin ediyorum size asla ve asla hile yapmadım ( kimseye yemin borcum yok ya neyse sadece bir hafta dns leri yönlendirdim. direkt sedo ya.
günlük 3-4 euro gelirken, dns ler yönlenince 20 euroya çıktı günlük kazanç.
adam tutmuş bana diyor " doğal trafik " değil.
ya sie dedim. ne haliniz varsa görün.
onay mailleri daha gelmez henüz erken, zaten bir önceki maillerinde 6'sına kadar süre tanımışlardı. buna 3-4 gün daha eklersek, yine pazartesiyi bulur bence onay maili gelmesi. ya da iyi ihtimalle cuma günü.
ama bana ne şutlandın maili ne trafık maili fln gelmedi geçende öle olmuştu ayın 7 sinde onay maili geldi ve 16 sında para yapmıştı ilk defa sedodan ödeme almıştım bakalım hayırlısı inşallah bu ayda sorun çıkmaz şimdilik herşey yolunda gibi gözüküyor