Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

sedoya domain ekleyemedim

crazii_78

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
110
arkadaslar www.emmanuelemenike.net domaini sedo ya eklemeye çal1s1yorum onaylanmas1 bekleniyor diyor yönlendirdim 3 gün oldu hala olmad1 neden olabilir

shevsevko

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
17
domaini aldıgın yerdeki NS(Name Server) lari değiştirmen gerekir. Onların değişmesi de 72 saati bulur. Şimdi baktım adresin sedoda park halinde

SamimiEgeli

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
ns leri hangileriyle değiştireceğiz yardımcı olacak kimse var mı

merih.izmir

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
sedoya domain eklemek paralı mı değil mi? Bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Ayrıca NS(Name Server) lari değiştirmek tehlike arz ediyor mu? Bu işlemi yaptığımızda domain aldığımız firma ile olan ilişki mi kesiliyor?

cAgAbA

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
121
ns'leri sedo'ya yönlendireceksin ama whois koruması olmayacak. varsa kaldır ki senin olduğunu anlayabilsinler. son çare olarak sana panel görüntüsünü koyman için, yani domainin sana ait olduğunu bir şekilde ispatlaman için bir mail yollarlar o maile cevap verirsin. ns yönlendirmesini yapıp yapamadığını kontrol et.

tumc

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
sedoya domain eklemek paralı mı değil mi? Bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Ayrıca NS(Name Server) lari değiştirmek tehlike arz ediyor mu? Bu işlemi yaptığımızda domain aldığımız firma ile olan ilişki mi kesiliyor?

Seo paralı değil hatta para kazanabilirsin! Riski olduğunu zannetmem baya büyük bir şirket. 1und1.de ile ortaklar herhalde!

Seo yaptığın satış üzerinden komisyon kesiyor herhalde. Miktara göre %5 ile %10 arasında komisyon alıyor benim bildiğim kadarıyla!

Henüz domain satmak nasip olmadığı için tam bilmiyorum :)