İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedoya Yonlendirilmis Domain Icin Reklam Verecegim

G

gecceorg

Misafir
gecce.org yi sedoya yonlendirdim , hiti yuksek olan sitelerden bazilarina ucreti uygun olmasi durumunda 15 gunluk yada aylik pop up reklam verecegim , lutfen bu yasak falan demeyin konuyu biliyorum sedonun politikasinida inceledim , reklam almak isteyen arkadaslar buraya hitlerini link vererek yazabilir , istediginiz ucreti ise ozel mesaj yoluyla gonderebilirsiniz.

Ilginize tesekkur ederim.
 
Z

zeynelkoc

Misafir
hit günlük 7000+ tekil pop günlük 6 ytl 2 haftalık 75 ytl
 
E

erotika

Misafir
İşin cılkını çıkarmayın lütfen. Unutmayın ki her domain alan sedo ya gidip para kazanabilseydi, facia olurdu.

Lütfen abartmadan..
 
G

gecceorg

Misafir
arkadaslar lutfen text yada banner reklam icin cevap yazmayin ben pop up reklam verecegim .

Tesekkurler
 

power

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Ekim 2004
Mesajlar
388
Reaction score
0
Buna yazan arkadasın yapdıgı bir kere dogru değil ! ( bence ) Keza kaldiki reklam fiyatı veren arkadaslarında uyarması lazım ! Ben bu arkadasların yerinde olsam reklam fiyatı verene kadar onun domaini yerine kendim bir domain alıp kendi domainim reklamını yaparım....( mesele para kazanmaksa ) BUDA BENCE ..
Olayın özü su yakın bi zamanda sedo turkiyeden domain eklemeye izin vermiyecek verse bile cok ince eleme yapar herhalde..Olan elinde gercekden domain bulunduran kişilere olucak...

YAKINDA : Bak hoca kolay para kazanma yöntemi var ne yapcam gitcen tk uzantlı bi domain alıyosun BELESE ! tamam sonra bu adrese git domaini ekle sonra reklamını yap sitenin yap tıklayınca para alıyosun alanalarda var eheheu diye devam eder...

YORUMSUZ !
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst