İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

şehirdeki işletmelerin hepsini bir sitede toplamak hedefi

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
yapmayı düşündüğüm websitesi için önerilerinizi öğrenmek isterim
küçük sayılabilecek bir şehirde yaşıyorum orta büyüklükte bir çarşısı birkaç semt var birde canlı sayılabilecek bir ilçe şehirdeki işletmeleri bir sitede toplamayı düşünüyorum x semti x semtindeki eczane market vs. gibi senelikde 10 tl gibi bir miktar düşünüyorum sizce düşünce nasıl başka neler yapılabilir nasılbir host kullanılmalı aklınıza gelen başka şeyleride söyleyebilirsiniz. önerileriniz çok kıymetli olacak merakla bekliyorum

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Şehri tanıtan yazılar falan yaz diyeceğim amacın dışına çıkar mı bilmiyorum.Yaşadığın yere ait resimler, ropörtajlar falan bilemiyorum.Fikir hoş gibi.10 Tl yi anlamadım sadece ?

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
10 tl karşılığında sitede 1 sene boyunca işletmenin bilgileri falan olacak işte para vermezler mi demek istedin anlamadım :d

M4HMuT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
güzel düşünce yksek trafikli bir host işini görecektir.Şehir firma rehberi olacak anladıgım kadarı ile reklam yaparsan çok tutulursun.

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
inşallah güzel olacak 2 arkadaş dükkan dükkan dolaşacaz ilk aşamada :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Melis aJans'ın da dediği gibi "şehir rehberi" yapmayı düşünüyorsun diye anladım ben de.
İyi bir çalışma ile bir yerlere gelir. İlk başta ücretsiz tanıtımlar alman gerekecek. Ve local optimizasyon yapmalısın. Rakiplerinin analizini yap.

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
Firma rehberi. Daha önce çalıştığım ajansta bu işi yapıyorduk.. Bulunduğun şehire göre değişir tutup tutmayacağı.
Yıllık 40 TL alıyorduk biz, ama tutmamıştı.
Pazarlama yeteneğin varsa başarılı olursun..

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Firma rehberi. Daha önce çalıştığım ajansta bu işi yapıyorduk.. Bulunduğun şehire göre değişir tutup tutmayacağı.
Yıllık 40 TL alıyorduk biz, ama tutmamıştı.
Pazarlama yeteneğin varsa başarılı olursun..

ilk aşamada büyük işletmeleri ekleyip sonra küçük yerlere referans olarak göstermeyi düşünüyoruz güzel olacağından ümitliyim geceleri düşünmekten uyku girmez oldu gözüme :D

Ekleme:
tabii. yardım isteyene kapım açık :)

gerçektende hiç bir sorumu cevapsız birakmadın teşekkürler tekrar :):harika:

Ekleme: siteye google earth gibi bir harita koyup iş yerinin harita üzerindeki yerini göstermek mümkün mü acaba bunu bilen birileri varmı ? mapinfo diye birşey baktık lisanslı program biraz tuzlu geldi

Ekleme:

Ekleme: siteye google earth gibi bir harita koyup iş yerinin harita üzerindeki yerini göstermek mümkün mü acaba bunu bilen birileri varmı ? mapinfo diye birşey baktık lisanslı program biraz tuzlu geldi

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Dediğiniz gibi ücretsiz olarak yapan siteler var.Ama onların amaç tamamen şehir turizmine katkı gibi birşey.Şehir rehberi görevi görüyorlar binebi.
örnek : http://bit.ly/fUxfIo bunu buldum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.