SEIKO SPORTURA RETROGRADE SPC001P1 2. EL
- JAPON SEİKO MEKANİZMA 7T82 RETROGRADE
- SPORTURA KASA
- PASLANMAZ ÇELİK KORDON
- ANTİ-REFLECTİVE CAM
- ÇİZİLMEZ SAFİR KRİSTAL CAM
- SAAT 3 YÖNÜNDE TARİH GÖSTERGESİ
- VİDALI TEPE / KURMA KOLU
- 100 METRE SU GEÇİRMEZLİK
- 1/100 SANİYE ARALIKLARLA 60 DAKİKAYA KADAR ÖLÇÜM YAPABİLEN KRONOMETRE
- TURUNCU İBRELER
- FOSFORLU GÖSTERGELER
Benim Çektiğim Resimler

# Açıklama
Saat ne yurtdışından gelme nede çakma klonlardandır , Türkiye' de bir mağazadan alınmıştır. Ürünü Alalı 8-9 ay oldu . Yaklaşık 1.5 Yıllık garantisi var halen . Garanti Belgesini kaybettim ancak fatura elimde teknik bi sorun halinde garanti görevi görüyor (bizzat sordum) . Ürünü 950 liraya almıştım dost indirimi ile mağazadan , piyasa fiyatı 1200-1500 arası değişiyor .
Ben bu saati günlük yaşamımda tshirt ün altınada taktım , takım elbiseylede kullandım . Çok hoş karizmatik bi görüntü katıyor insana , duruşundan ben burdayım diyor . Zaten linkte de göreceğiniz üzere SEIKO nun reklam özellikle çektiği bir avuç saatten birisi.
Resimlerde gördüğünüz gibi ürün tertemiz çelik kasa üzerinde kullanımdan kaynaklanan minik çizikler var dikkatli bakmadığınız sürece göremezsiniz . Saatin camında tek bir çizik yoktur , kaldıki özelliklerde belirttiğim üzere safir yani çizilmez.
10 liradan açıyorum
20 lira minimum artış
595 lira hemen al
ürünle ilgili soru sormaktan çekinmeyin .
- JAPON SEİKO MEKANİZMA 7T82 RETROGRADE
- SPORTURA KASA
- PASLANMAZ ÇELİK KORDON
- ANTİ-REFLECTİVE CAM
- ÇİZİLMEZ SAFİR KRİSTAL CAM
- SAAT 3 YÖNÜNDE TARİH GÖSTERGESİ
- VİDALI TEPE / KURMA KOLU
- 100 METRE SU GEÇİRMEZLİK
- 1/100 SANİYE ARALIKLARLA 60 DAKİKAYA KADAR ÖLÇÜM YAPABİLEN KRONOMETRE
- TURUNCU İBRELER
- FOSFORLU GÖSTERGELER

Benim Çektiğim Resimler

# Açıklama
Saat ne yurtdışından gelme nede çakma klonlardandır , Türkiye' de bir mağazadan alınmıştır. Ürünü Alalı 8-9 ay oldu . Yaklaşık 1.5 Yıllık garantisi var halen . Garanti Belgesini kaybettim ancak fatura elimde teknik bi sorun halinde garanti görevi görüyor (bizzat sordum) . Ürünü 950 liraya almıştım dost indirimi ile mağazadan , piyasa fiyatı 1200-1500 arası değişiyor .
Ben bu saati günlük yaşamımda tshirt ün altınada taktım , takım elbiseylede kullandım . Çok hoş karizmatik bi görüntü katıyor insana , duruşundan ben burdayım diyor . Zaten linkte de göreceğiniz üzere SEIKO nun reklam özellikle çektiği bir avuç saatten birisi.
Resimlerde gördüğünüz gibi ürün tertemiz çelik kasa üzerinde kullanımdan kaynaklanan minik çizikler var dikkatli bakmadığınız sürece göremezsiniz . Saatin camında tek bir çizik yoktur , kaldıki özelliklerde belirttiğim üzere safir yani çizilmez.
10 liradan açıyorum
20 lira minimum artış
595 lira hemen al
ürünle ilgili soru sormaktan çekinmeyin .