Selam verip vermediğimden emin değilim, o yüzden herkese selamlar ..
30 Mart 2010 #1 H HDG 0 İyinet Üyesi Katılım 6 Şubat 2010 Mesajlar 6 Reaction score 4 Konum İstanbul Selam verip vermediğimden emin değilim, o yüzden herkese selamlar ..
30 Mart 2010 #2 O OnuR 0 İyinet Üyesi Katılım 28 Ekim 2004 Mesajlar 1,817 Reaction score 52 Konum makedonya Aleyküm selam, vermemiştin galiba neden vermedin diye sorarlar adama
30 Mart 2010 #3 H HDG 0 İyinet Üyesi Katılım 6 Şubat 2010 Mesajlar 6 Reaction score 4 Konum İstanbul OnuR' Alıntı: Aleyküm selam, vermemiştin galiba neden vermedin diye sorarlar adama Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam, o zaman iyi ki şimdi selam vermişim diyeyim ...
OnuR' Alıntı: Aleyküm selam, vermemiştin galiba neden vermedin diye sorarlar adama Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam, o zaman iyi ki şimdi selam vermişim diyeyim ...
30 Mart 2010 #4 O OnuR 0 İyinet Üyesi Katılım 28 Ekim 2004 Mesajlar 1,817 Reaction score 52 Konum makedonya HDG' Alıntı: Ve aleyküm selam, o zaman iyi ki şimdi selam vermişim diyeyim ... Genişletmek için tıkla ... şaka bi yana, yazılarını okuyorum hoşgeldin forum'a
HDG' Alıntı: Ve aleyküm selam, o zaman iyi ki şimdi selam vermişim diyeyim ... Genişletmek için tıkla ... şaka bi yana, yazılarını okuyorum hoşgeldin forum'a
30 Mart 2010 #5 H HDG 0 İyinet Üyesi Katılım 6 Şubat 2010 Mesajlar 6 Reaction score 4 Konum İstanbul OnuR' Alıntı: şaka bi yana, yazılarını okuyorum hoşgeldin forum'a Genişletmek için tıkla ... Sağolasın, hoşbulduk.
OnuR' Alıntı: şaka bi yana, yazılarını okuyorum hoşgeldin forum'a Genişletmek için tıkla ... Sağolasın, hoşbulduk.