İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Selamınaleyküm

Mertovic

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Aralık 2010
Mesajlar
12
Reaction score
1
Merhaba İyinet ailesi

Aranıza yeni katıldım adım Mert nickimden de anlaşılacağı gibi. Mesleğim öğrencilik ve en büyük tutkum bilgisayar ve internet ayrıca futbolu(galatasaray taraftarıyım) da çok severim. Facebook konusunda da bilirkişiliğim vardır.

Webmaster tutkusuna gelince;İnternet sitesi hazırlama tutkum ise taa 5 sene kadar bulduğum HTML ile ilgili bir el kitabıyla başladı. Deneme amaçlı bazı siteler yaptım bir bilgisayar dergisinin sayesinde CSS tasarımlı kişisel siteler ile işi büyüttüm hatta okullar arası bir yarışmaya da katıldım 8.sınıfta (kazanamadık)
Bir süre web işlerine ara verdikten sonra bu sene tekrar web işine geri dönmeye karar verdim,oynadığım MMORPG ile ilgili siteler kurmak için çözümler aramaya başladım ve localhostumda Joomla,PHPBB gibi içerik sistemlerini denedim. Kuracağım bir kaç sitelik portaldan o oyunla ilgili (ismini vermemde sakınca var mıdır,ancak ipucu kesinlikle Knight metin2 değil) paylaşımlar yapacağım. Bunun ilk adımını attım,blogger sayesinde blog formatında zincirimin ilk halkasını kurdum.

Sonra web deneyimimi paylaşacağım webmaster forumlarına merak salmaya başladım iyinet ve diğer türevlerini dönem dönem ziyaret ediyordum,ardından açık üyelikli iyinet'e kaydolmaya karar verdim ilk başta. Amacım kesinlikle ticaret değil,webmaster konusunda bilgi sahibi olmak ve deneyim kazanmak.

Hepinize sevgi ve saygılar,iyi günler,iyi forumlar :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst