İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Selecta Tema

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,394
Reaction score
255
Nette sürterken bir temaya rastladım. Temanın yapımcısı obox-design.com adlı sitenin yöneticileridir. Admin panelden temayı yönetebiliyorsunuz. Renk ayarı, seo ayarlarının yanında ince düşünülmüş ayarları da mevcut. Facebook, Twitter, Feedburner gibi…

İsterseniz indirin, isterseniz demosuna bakın. Direk olarak indiremiyorsunuz. Site yöneticilerinin üye kasma gibi bir sıkıntısı var. Oldum olası nefret ederim bu durumdan. Kaçınılmaz son olmayacak mı zaten? E zaten o tema inmeyecek mi? Neden ozaman bu çaba? Spam mail göndermek için süper bir yöntem aslında. Herneyse konu dağılmadan temayı biraz daha tanıtalım.

Üye olup temayı indirebilirsiniz. Ya da indirmezsiniz. Seçim sizin. WordPress ile video izleme sitesi yapacak olan arkadaşlar kullanabilirler. Ayrıca part sistemi kurularak film izleme teması da olabilir. İlginç bir yapısı var temanın. İnceleme sırasında bunu görebiliyoruz. Geniş bir manşet alanı bulunmakta ve bu manşet alanında videoyu direk izleyebiliyorsunuz. Videonun hemen yanında ajax ile süslenmiş diğer videolar kısmı bulunuyor. Video sitesi açarsam eğer bunu kullanabilirim.

Gerçekten çok hoş bir tema. Son videoları manşet alanının altında görebiliyorsunuz. 4 adet reklam alanı var. Kendi geliştirmelerinizle temayı daha iyi yapabilirsiniz. Temanın admin paneli biraz karışık olabilir. Ama bunun üstesinden gelebileceğinizi biliyorum. Hissediyorum. Eğer tema işleyişiyle ilgili sıkıntılarınız olursa bağa yazabilirsiniz. Birlikte kafa patlatabiliriz sevgili wordpress’çi. İyi kullanımlar dileriz efenim. Esen kalınız…

Demo: Bakınız yukarıdaki link
İndir: Bakınız yukarıdaki link
Türkçe’mi?: Değil
Türkçe olmasını ister misiniz?: Ücretsizdir iletişime geç. WordPress ile ilgili hertürlü probleminizi çözemem. Bende insanım. Unutma genç.
alıntı: blög
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst