Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bahsettiğiniz temayı sizdemi editlediniz yoksa kendi ürününüzmü ? Çok güzel olmuş ama önceki temanızla(aPress) bi kıyaslasaydınız keşke tasarımından, hatalarına vsvs
@daRius hataları düzelteceğim dediğim gibi dün gece yayınladık henüz seo ayarları görünüm vs ayarlayacağız zamanla.
@konuralpd bu daha iyi emin olun zamanla daha iyi olacaktır Ama aPress güzel temadır.
@Tövbe]{aR teşekkür ederim.
@BarışBey konu sayısı ve kullanım bakımından bu daha iyidir.
yeni temanız hayırlı olsun,bu temaya biraz alışmak lazım diyorum,albenisi daha iyi geldi bana,inş bende zamanla sitemin görünümünü böyle güzel yapabilirim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5