İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

seni-seviyorum.com

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5

Arama motoru ve sponsorlardan yasaklı değildir.
TM kapsamında olmadığından satışında hukuki bir sorun yoktur.

seni-seviyorum.com 200 lira

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
güncel (sevgililer gününe de az kaldı)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
60
tiva :) valla bu domainleri nerden buluyorsun bilmiyorum bana bir tane yemek tarifleri için lazımda fiyat olarak bu kadar çok istemiyeceğin bir domain varmı ?

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
tiva :) valla bu domainleri nerden buluyorsun bilmiyorum bana bir tane yemek tarifleri için lazımda fiyat olarak bu kadar çok istemiyeceğin bir domain varmı ?

daha önce bu konuda 2 domain vardı, onları sattım, eğer bu konuda boşta olan bi domaine denk gelirsem pm ile haber veririm.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
güncel

isteyen olursa bir günlük kiralayabilirim :)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
İstedim ki başkası projelendirsin, şu ana kadar satış ilgi görmedi. Satış başlığı 15 Mayıs a kadar geçerlidir.

Satış olmadığı takdirde; smarty+codeigniter ile hazırladığım blog sistemi yakında bitecek, sitenin işlevi daha öncede yazdığım gibi ana sayfa kiralanabilir olacak, seni-seviyorum.com/isim (nick vs.) formatında her kullanıcıya tema seçenekli tek sayfalık(metin+foto) bir blog hizmeti verilecek, özel tema isteyenler ücretini vererek özel tema kullanabilecek.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.