İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Senin de Siten Olsun l Sende Kazan... ama neyi...

T

themaniac

Misafir
Burdan *sitesi olan arkadaslara ve *site acmayi dusunen arkadaslara sesleniyorum. Para kazanma dusuncesiyle bu ise girersiniz ama belki para bile kazanamazsiniz ama cooook gunah kazanirsiniz emin olun bundan.
Bunun yerine saglik yada egitim siteleri dil ogrenme siteleri acin daha iyi.
En azindan helal kazanmis olursunuz.
NOT: Asla *sitesi olanlara garezim var yada bu arkadaslara sapik falan gibi seyler demek istiyor diye manalar cikartmayin. Ben kiminizin abisi kiminizinde arkadasi yada kardesi olarak, icinde bulundugunuz yada icine dusmek uzere oldugunuz bu ates'ten sizi kurtarmak icin sadece bir sey yapmaya calistim. sakin kimse de themaniac sen cok mu temizsin demesin. Ben gunahlarimdan dolayi surekli vicdan azabi yasayan biriyim.
ve zannediyorum kardesim senin omzunda akrep var, dikkat et her an seni sokup olumune sebebiyet verebilir demek kotu birsey degil sanirim. Hem akrebin sokmasi sizin dunya hayatinizi bitirir sadece, ama bu meselenin ahiretinizi bitirme ihtimali var. Ben mantikli bir sekilde imani melekeleri sonmemis olan kardeslerime bir sesleniste bulunmak istedim.
Eger birilerinizi kirdiysak, affedin. Lakin bu meselenin de anlatilmasi gerektigi kanaatindeyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

idea

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
@themaniac yazdıklarına katılıyorum.

sitesi olan webmaster arkadaşlarımız varsa şimdi kapatsın. Muhakkak ki Allah tövbeleri kabul edendir.

Hesaba çekilmeden önce kendimizi hesaba çekelim.

H

halilarici

Misafir
Hocam bir bakımdan her ergen bir çocuk bunu izliyor.Doğanın kanunu bu.Önlerine geçemezsinki.

T

themaniac

Misafir
izleyen yine izlesin. ben kimseye hemen kapat siteni demiyorum bu yanlis anlasilmasin. herkes izler ona da sozum yok. AMA IZLEMEK ILE IZLETMEK ARASINDA FARK VAR. hemde kocaman bir fark ki bunu anlattim. izleyene 1 gunah varken izletenin gunahi sayilamiyor. hit = gunah yani. siten ne kdar hit aliosa o kadar gunaha giriyorsun.
ama izleyen kendi sahsi gunahidir, Allah'a tovbe eder Allah'da rahimdir affeder belki. Ama sen aleni herkesin gunahina sebep oluyorsun. Bu isin cok farkli boyutlari var.
izleyenin bireysel gunahindan banane. AMA BEN TOPLUMSAL GUNAHLARA KAPI ACIMASINA KARSIYIM

ByBeytu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Sacma sapan bir konu defalarca forumlarda bu türde konular acıldı ve kilitlendi , kimsenin günahını hesabını sormak size kalmadı. Herkezin günahı kendi boynuna. Bu sekilde önüne gecemezsiniz. Bence gereksiz bir konu.

swit35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sacma sapan bir konu defalarca forumlarda bu türde konular acıldı ve kilitlendi , kimsenin günahını hesabını sormak size kalmadı. Herkezin günahı kendi boynuna. Bu sekilde önüne gecemezsiniz. Bence gereksiz bir konu.

Bence hesap sormamış,kimsenin buna hakkı yok, olamaz da zaten...
Ama herkes kendine düşen payı alır! Gerçekler Acıdır...

ByBeytu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Bende a**yum inkarda etmiyorum. Gururda duymuyorum kendim icin yapıyorum kendime yapıyorum kimseyi ilgilendirmez. Toplumsal günahlarmıs adamın icinde varsa zaten insanlar artık herseyi cözmüsler proxy kullanıp yabancı sitelere giriyorlar , yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı ;) Biz acalım bizde kalsın gelirler.

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
farklı telden çaldığımızın farkındamısın?

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Themaniac günah yazma işleri sanamı ait? nerden biliyorsun arkadaşım sitem yok hiç bi zamanda açma düşüncem olmadı ! da isteyen istedigini açar bundan sanane !! Hitmans vardı oda böyle herseyi din üzerine yorumlardı.. banlandı gitti.. Arkadaşım isteyen istedigini açar istedigi kaybeder bu seni alakadar etmez.. bundan banane diyorsun ama hostdan tut domaine kadar herkese bişeyler söylemişin Bence sırf kargaşa yaratmak için açılmış bi konu !!

ByBeytu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Themaniac günah yazma işleri sanamı ait? nerden biliyorsun arkadaşım
sitem yok hiç bi zamanda açma düşüncem olmadı ! da isteyen istedigini açar bundan sanane !! Hitmans vardı oda böyle herseyi din üzerine yorumlardı.. banlandı gitti.. Arkadaşım isteyen istedigini açar istedigi kaybeder bu seni alakadar etmez.. bundan banane diyorsun ama hostdan tut domaine kadar herkese bişeyler söylemişin Bence sırf kargaşa yaratmak için açılmış bi konu !!

Helal olsun kardes.

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
size açmayın gibi birşey diyomu ?? sadece bilmek isteyenlere ve merak edenlere bir açıklama yapmış ... hemen sitesi olanlar hortluyor...

ByBeytu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
size açmayın gibi birşey diyomu ?? sadece bilmek isteyenlere ve merak edenlere bir açıklama yapmış ... hemen sitesi olanlar hortluyor...
Onu ilgilendiriyormu peki site acılması , o zaman makyaj malzemesi satanlarada karıssınlar makyajda günah açık kıyafet satanlarada cünki sen o insanlara satmasan kapalı kıyafet giyecekler satıyorsunki acık giyorlar günahlarıdamı onlara cook sacma cok.

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Helal olsun kardes.
Tesekkür ederim
OzKn07 Aramızda parkta oynayacak yaşta cocuk varmı? Hayır yok ! P.rno site açan biride cocuk degildir zaten o yazdıklarının hepsini biliyordur ! hemen sitesi olanlar hortluyor demişinde hayatımda site açmayı aklımdan bile geçirmedim.. açmamda... !! ...

H

halilarici

Misafir
Bende ** inkarda etmiyorum. Gururda duymuyorum kendim icin yapıyorum kendime yapıyorum kimseyi ilgilendirmez. Toplumsal günahlarmıs adamın icinde varsa zaten insanlar artık herseyi cözmüsler proxy kullanıp yabancı sitelere giriyorlar , yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı ;) Biz acalım bizde kalsın gelirler.

herkez değil herkes. :D

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
hayatında 1 kere olsun abdest yüzü görmemiş ateist çok fazla arkadaşım oldu.. Onlara göre çocukların izlemesi hiçbir zaman sakıncalı değil. Bazı şeyleri bilmeleri iyi olur diye düşünüyorum ..
ha bide Türkçe keyword girip çocukların daha kolay bulmasını sağlıyorlar kesinlikle engellenmesi gereken bir durum bence..

ByBeytu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
hayatında 1 kere olsun abdest yüzü görmemiş ateist çok fazla arkadaşım oldu.. Onlara göre çocukların izlemesi hiçbir zaman sakıncalı değil. Bazı şeyleri bilmeleri iyi olur diye düşünüyorum ..
ha bide Türkçe keyword girip çocukların daha kolay bulmasını sağlıyorlar kesinlikle engellenmesi gereken bir durum bence..
Sen soyledin diye engelliyorlarmıs.
herkez değil herkes. :D
Arkadas sanırım TDK 'dan. İsim büyük harfler baslar peki nickin? Keşke onada dikkat etseydin.

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Abdest almaya bilir.. Ateistte olabilir Hristiyanda yahudide.. herkesin dini kendinedir ! isteyen izler istemeyen izlemez isteyen sitesini açar istemeyen açmaz.. isteyen hostta verir domainde ! bunları tartışma konusu yapmanın sebebi ne??? Sen vermezsin olur biter !! Verenden SA-NA-NE !! ? Dedigim gibi yukardaki bu yazı sırf kargaşa yaratmak için yazılmış, bırak yaaa ha bide demişinki engellenmeli hadi gücün yetiyorsa engelle.. sen müslümansın sen izlemiyorsun diye kimsemi izlemeyecek bu nası bi mantıktır yaa.. harbiden varya

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Abdest almaya bilir.. Ateistte olabilir Hristiyanda yahudide.. herkesin dini kendinedir ! isteyen izler istemeyen izlemez isteyen sitesini açar istemeyen açmaz.. isteyen hostta verir domainde ! bunları tartışma konusu yapmanın sebebi ne??? Sen vermezsin olur biter !! Verenden SA-NA-NE !! ? Dedigim gibi yukardaki bu yazı sırf kargaşa yaratmak için yazılmış, bırak yaaa ha bide demişinki engellenmeli hadi gücün yetiyorsa engelle.. sen müslümansın sen izlemiyorsun diye kimsemi izlemeyecek bu nası bi mantıktır yaa.. harbiden varya

elimden geleni ardıma koymayıp http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/ a bol bol mail atıyorum :) :)

H

halilarici

Misafir
Hocam anne ve babalar buna çok önem verir.Çocukları bazen utanır ve soramaz bu tür olayları. :D Zararı olsada yararıda var.Okuldaki üreme olayının anlatılmlasıyla sitesi arasında çoook büyük fark var. :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.