İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SEO Çalışmaları Için 3 PÜF NOKTA

enes18

0
Yasakli Uye
Katılım
15 Nisan 2016
Mesajlar
70
Reaction score
0
Kaynak Ve Daha Fazlası İçin Blogumuza Bekleriz : TIKLA

Özgün Resim ve Seo ilişkisinden sonra bugün sizlere Seo için Püf olan 3 noktadan bahsedeceğim.Bu hususlara dikkat ettiğimiz takdirde önemli bir yol ilerleyeceğinizi unutmadan, dikkatli bir şekilde takip etmenizi öneriyorum.

MOBİL VERSİYONU KESİNLİKLE OLMALIDIR !

Günümüz dünyasında bilgisayarlar, tabletler, telefonlar derken internet erişimi örümcek ağı gibi yayılmıştır.Google’de bunun farkında ve telefondan aktif ve basit kullanım için web sitelerin mobil uyumlu versiyonunun olmasını tavsiye ediyor.Sitelerin masaüstü cihazlarına yapıldığı bakın gibi mobil uyumlu versiyonunada her gün bakım yapılması gerektiğini belirtiyor.Bu her gün ev temizliğine benzer bence..Güncel ve temiz bir site her zaman kullanışlıdır.

Mobil Cihazlara uyumlu olan bir websitesinin Google’nin gözünde +10 puan kadar etkisi olduğu DMOZ editörleri tarafından söyleniyor.

SEO ÇALIŞMASI ETİK OLMALIDIR !


seo

Seo çalışmaları yaparken ya da başkasına yaptırdığımız takdirde en önemli konulardan bir tanesi etik değerlere dikkat edilmesidir.Arama motorlarında seo çalışması ile bir web sitesi en erken 3-4 ayda öne çıkabilir fakat etik değerlere saygı göstermeden yapılan çalışmalarda 1 ayda dahi öne çıkabiliriz.Sonucunda hep aynı senaryo: Google durumu fark eder ve sitemiz sent box‘a düşürüldüğüne dair bir e-posta alırsınız.Etik bir seo çalışması hem çokca zaman ve emek gerektirir hem de maddi bir yatırımla olacağını unutmayınız.

İÇERİK YÖNETİMİNİ İYİ YAPIN !

Seo çalışmaları birkaç kelimeyle sınırlandırılmaması, bir kelimenin en az 5 alt kelimesininde belirlenerek çalışmalara dahil edilmesi gerekiyor.SEO çalışmalarında aslında en önemli konu içerik yönetimidir.Site içeriğinin özgün olması ile ziyaretçilerin sitede kalma süresi artacaktır.Sitemizdeki ziyaretçilere yorum gibi aktiviteler yaparak onları daha çok çekebiliriz.Web siteleri bir çocuğa benzediğini unutmayalım.Eğer siz o çocuğa güzel bakarsanız gün gelir o da size bakar.

Bu 3 Püf Nokta aslında herkesin uygulaması gerekenlerdir.Siz farklı seo stratejilerini deneyerek rakiplerinizin önüne geçmelisiniz ki bunları diğer yazımızda anlatacağız.
 

veysel1581

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ağustos 2016
Mesajlar
4
Reaction score
0
Makale de özgün olması çok önemli bence de katlıyorum size bende makale yazdırmak istiyorum sitem bu http://www.******gold.com siteye uygun seo çalışması veya makalemi yazdırmalımıyım teşekkürler...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst