İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SEO EFENDİSİ // google da ilk sıralara ulaşma teknikleri //

Poyrazkaraeski

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Nisan 2012
Mesajlar
32
Reaction score
0
Konum
İstanbul
SEO Efendisi




SEO Nedir ve Nasıl Yapılır

Seo nedir sorusu ile sıklıkla karşılaşıyoruz, bu nedenle blogumuzun bu ilk yazılarında bu konuya değinmek istiyoruz. Seo, en basit tanımıyla İngilizce Arama Motoru Optimizasyonu anlamındaki Search Engine Optimization kelimelerinin baş harflerinden oluşan kısaltmadır. Biraz daha detaya inersek:


Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Nedir?

Seo, bir web sitesinin, arama motorlarından aldığı trafiği arttırmak için site içi ve site dışı işlemlerden oluşan bir disiplinler bütünüdür. SEO uygulayan firmalar, yüksek derecede uzmanca odaklananlar dan daha geniş ve genel bir uygulama yapanlara kadar değişiklik göstermektedir. Bir web sitesini arama motorları için optimize etmek için çok sayıda farklı değişkeni kontrol etmek ve uygulamak gerekir ki bu nedenle pek çok seo uzmanı (veya seo uzmanı olduğunu zannedenler) kendilerini SEO optimizasyonunun 2. bölümde yani geniş uygulayıcılar bölümünde nitelerler.

Web sitemiz ve kitabımız, trafik oluşturacak seo tekniklerinden arama motoru dostu bir site yapmaya, link inşasından pazarlama tekniklerine kadar seo hakkında her konuda sizi aydınlatmak için hazırlanmıştır. Kafanız karıştıysa endişelenmeyin, yalnız değilsiniz. SEO EFENDİSİ VAR !!! Peki nedir bu SEO EFENDİSİ ?



SEO Efendisi Nedir?

SEO Efendisi, arama motoru optimizasyonu ve internet pazarlaması konularında reklam ve bilişim sektörü çalışanlarını eğitmek amacıyla hazırlanmış 2009 yılında yayınlanmış ve defalarca Best Seller listesine girmiş bir e-kitaptır. Sürekli güncellenen bir yapıya sahip olan Seo Efendisi sayesinde en yeni seo teknikleri hakkında anında bilginiz olur. Seo Efendisi nin 2012 güncellemesi yapılmış ve daha önce kitabımızı satın alan binlerce üyemize gönderilmiştir. Kitabımız reklamcılık, bilişim ve pazarlama alanlarında çalışan her profesyonele hitap ettiği gibi, kendi sitelerinin seo sunu yapmayı düşünen amatörlere de hitap etmektedir. Bir seo uzmanı ile çalışmayı düşünüyorsanız dahi, kitabımıza sahip olmanız, çalıştığınız kişilerin yaptığı işlemler hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak ve size çok büyük faydalar sağlayacaktır.





ÜRÜN HAKKINDA YORUMLAR :








ÜRÜN HAKKINDA İLETİŞİM ADRESLERİ :


SEO EFENDİSİ


SEO EFENDİSİ


SEO EFENDİSİ



SEO Efendisi nden Dev Kampanya

SEO Efendisi, sektörde 3. yılını doldurması sebebiyle dev bir kampanya düzenledi. SEO Efendisi kitabını satın alan üyelerine aralarında yapılacak çekilişte aşağıdaki hediyeler dağıtılacaktır.


3 Kişiye: Hediye 490 TL Değerindeki 1 aylık SEO – Eticaret Danışmanlığı Hizmeti.

4 Kişiye: Hediye Fujifilm C20 Fotoğraf Makinası

10 Kişiye: Hediye 1 Yıllık Alan Adı Tescili.

20 Kişiye: Hediye Logo Tasarımı.

40 Kişiye: Hediye 1 Yıllık Hosting.


Kampanya ya katılabilmek için www.seoefendisi.com adresden belirtilen tarih aralığında seo efendisi kitabını satın almak gerekmektedir. İzmir Karşıyaka 3. Noteri huzurunda yapılacak çekiliş ile kazananlar belirlenecek ve aynı gün www.seoefendisi.com sitesinde duyurulacaktır.
ÜRÜN SİTESİNİ ZİYARET ET
 

kenan56

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2005
Mesajlar
929
Reaction score
0
Konum
C:\WINDOWS\Web
google da ilk sıralara ulaşma teknikleri yazmışsın ama ben burada teknik göremedim aksine gelmiş burada ürünlerini hizmetlerini yazmışsın yanıltıcı başlıklar atmayın
 

Nasıl Acaba

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ekim 2012
Mesajlar
10
Reaction score
0
teknik kitapda zaten, onu ben söylersem ne farkı olur buna benzer konulardan

Hadi ordan üçkağıtçı seo efendileri aylar önce sitemi sanboxtan çıkarmak için firmanızın internet sayfasından kredi kartımla ödeme yaptım size sizda bana googleda heryerde sanboxtan nasıl çıkılacağı yazıyor sizde bana o formu mail attınız.. yaptığınız sadece sağda solda yazan bilgileri satmak sizden bi cacık olmaz
 

Gece Yolcusu

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ocak 2011
Mesajlar
255
Reaction score
1
Konum
İstanbul
Hadi ordan üçkağıtçı seo efendileri aylar önce sitemi sanboxtan çıkarmak için firmanızın internet sayfasından kredi kartımla ödeme yaptım size sizda bana googleda heryerde sanboxtan nasıl çıkılacağı yazıyor sizde bana o formu mail attınız.. yaptığınız sadece sağda solda yazan bilgileri satmak sizden bi cacık olmaz

Zaten memlekette seocudan geçilmiyor her biri bir şekilde para yolmanın peşinde. Yaptıklar verdikleri şeyler internette zaten var. Bu yüzden dikkatli olmak gerek böylelerine para kaptırmaya gerek yok. O sattıkları şeylerde internetin derlemesi şeklinde zaten.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst