İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo Hizmeti alınacaktır

denalisian

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Aralık 2010
Mesajlar
143
Reaction score
0
Bu sitede moderatör olduğunu iddia eden birine Wordpress 2 adet site yaptırıldı. Kendisi sözde 4 günde sitelerin indexlenerek ilk sayfaya çıkabileceğini taahhüt etti. 20 günden fazla zaman geçmesine rağmen siteler 10. sayfadan dahi indexlenmedi.
Konuyla ilgili yardım almak istiyorum.
 

Sirlather

0
Yasakli Uye
Katılım
13 Mart 2012
Mesajlar
471
Reaction score
0
Merhaba ,

Size kimse birinci sayfayı garanti edemez , ancak size ilk 5 arasına girmeyi garanti edebilirim. Çalıştığımız zamanlar süresince 1 inci sırayı alıp almayacağımız belli olamaz.
 

mrtogz

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Mart 2011
Mesajlar
695
Reaction score
6
Konum
Eskişehir
Google, karadeniz gibi dalgalı,hırçın bu aralar.1.sayfa 1. sırada olanlar bile sıralamaya giremeyebiliyor bu aralar,ortalığın durulmasını bekleyin bence.
 

ndokato

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ağustos 2012
Mesajlar
4
Reaction score
0
Çalışmak isterim carisma seo sizinle iletişim bilgilerinizi bekliyorum
 

bilo

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mayıs 2012
Mesajlar
22
Reaction score
0
ister birinci sayfa, ister 1. sıra... hiç fark etmez... siz yeterki bütçeden haber verin... hepsi olur... ya yeterli bütçeniz olacak, yada yeterli zamanınız olacak.... ikisinden birisi şart... tabi zamanınız olacak derken, onun içinde belli bir bütçe gerekli... istediğinizi öm atın, yardımcı olabilirim belki..
.
 

dihack

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2011
Mesajlar
46
Reaction score
0
Konum
İstanbul
seo çalışması için sizden pm almak isterim uygun şartlar oluşursa çalışabiliriz...

çok önemli kelimelerde çok iyi yerlerde başarı sağlamışımdır..
 

ugurcanoner

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Mart 2013
Mesajlar
64
Reaction score
0
Konum
İstanbul Beşiktaş
1. sıraya gecme dıye bırseyı kımse garantı veremez arkadaşlar bazı fırmalar yada sıteler aylık haftalık seo yapar ama ılk 5 e garantı verebılırım ben ve Seo ısını gercekten bılen ınsanlar ama 1. sıra demek Adwords Reklamları dagıl olmak uzere buyuk bır calısma ısteyen bır ıstır ayrıca 1 haftada kımse ılk 5 e sokamaz Seo dan verım almanız ıcın 4 5 ay vaktınız vardır her sıte ıcın bu gecerlıdır ayrıyetten kullanıcı favorılerınızın yuksek olması lazım o bır yana kesınlıkle ve kesınlıkle sıtenızın devamlı guncel olması sarttır Herkese ıyı forumlar
 

tanercan

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Şubat 2013
Mesajlar
16
Reaction score
0
Bakın bey fendi sizi kandırmışlar paranızı almışlar, hala da kandırmaya çalışan arkadaşlar var. Sitenizin hangi konuda olduğunu bile bilmeden yok 1. sıra, yok 1. sayfa gibi taahhütler veren arkadaşlar var. Seo ciddi bir iştir. Ayrıca seo yapıyorum diye milleti dolandırıp parayı aldıktan sonra da kaybolan arkadaşlar var. Seo parası bir kere peşin peşin alınmaz. Yaptığın seo işe yaramazsa iş veren arkadaş parayı verdiği için mağdur olur. Seo dediğiniz işlem bir kere organik olarak yapılmalıdır. Site konusu, rakipler, içerik anahtar kelimeleri ciddi bir ön hazırlık ve ciddi bir planlamayla iş taahhütü verilir. Kafadan yok 1.sıra garanti diyen arkadaş diyelim vatandaşın sitesi bir online alış veriş sitesi hadi bakalım 1. sıraya çıkar da görelim. Benim size önerim kurumsal kimliği olan ve bu işi ciddiyetle yapan bir firmayla çalışmanızdır. Freelance çalışan arkadaşlar maalesef işi biraz abartmışsınız ki bu yazıyı yazmak zorunda kaldım.
Tekrar söylüyorum bu konuda bir çok simsar çoğaldı. Web tasarımının cılkını çıkardınız, şimdi de seo ya sardınız. Bırakın milleti dolandırmayı. Seo çok emek ve zaman ister ayrıca bir seo çalışması 1 haftada falan sonuç vermez. Organik olmayan seo; seo değildir. Bir seo çalışması en az 1 ayda yavaş yavaş etki gösterir. Ciddi yükselmeler ise 3 aydan sonra başlar. SEO- MÜŞTERİ- PARA denklemi ise 6 aylık bir çalışma gerektirir.
Kurumsal seo çözümleri için aşağıda ki linkten detaylı bilgi alabilirsiniz. Herkese iyi günler dilerim.

http://www.elektronikticaret.tc/
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst