Bizim sadece isim kullandığımızı söylemişsiniz! Bu sözünüzle bizim sadece isim olarak iş yaptığımızı, temelinde gereksiz olduğumuzu BAS BAS BAĞIRARAK diyorsunuz ama bunun farkında değilsiniz.
"Madem bu kadar iyisiniz niye birşey kanıtlama gereği duyuyorsunuz?"
Bu sözü duyduğuma gerçekten üzüldüm. Hele ki bir iyinet forum moderatöründen. Gerçekten çok yazık. Arkadaşım senin bu alemden olmadığın gayet net biçimde anlaşılıyor.
Şunu bilmeni isterim. En iyi seo danışmanını, referanslarının kalitesi belirler. Aksi halde kullanıcısına güven duygusunu tattıramaz. Övünmek istemeyiz ama, gerçekten bu işi çok iyi yapıyoruz. Kardeşim konuşacağına icraat yapta görelim, seo kelimesinde bizi geçte görelim.
Yani bende bilirim konuşmasını, ayrıca seo hosting kelimesini acayip ve yetersiz bulan birisi nasıl moderatör oluyor anlamıyorum. Gerçekten işlerinize anlam veremiyorum. Yazık gerçekten, kusura kalmayın.
Bunlar hiç söylemek istemediğimiz şeyler ama bizi bu tür şeylere mecbur bırakıyorsunuz. Lütfen daha dikkatli olun.
Arkadaşlar bu ÇİRKİN tartışmadan ötürü özür dileriz.
NEFUSA, arkadaşım msn adresimi ekle oradan tartışalım.
MSN: [email protected]
Sitenize gerçekten hakarette bulunmadım.
Sadece sitenizin içerisinde bulunan bir makaledeki "Seo Hosting" ibaresinin saçmalık olduğunu söyledim. Bunuda "bence" şeklinde ifade ettim, genele mâl etmedim edemem de.
Sitenize saygı duyuyorum ve "Seo" kelimesinde 1. olan bir sitenin ekibinde olduğunuz için sizede saygı duyuyorum.
Ancak siz bana "Seo konusunda 1. olan biziz sen daha ne konuşuyorsun" gibi ithamlarda bulunuyorsunuz.
Seo kelimesinde 1. olduğunuzda bu kelime sizin tekelinize mi geçti anlamadım?
"ibrahimcakiciseodananlamaz.com" diye domain alsam ve "İbrahim Çakıcı Seodan Anlamaz" kelimesinde 1. olsam, sizin bu konuda bir fikir beyan etmenize gerek yok yani. Öyle mi olacak?