İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo Hosting

Seo Hosting en kaliteli ?

  • SeoHosting.com

    Kullanılan: 6 54.5%
  • Hostcini SH

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Aseohosting

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Gogetspace

    Kullanılan: 1 9.1%
  • Diğer

    Kullanılan: 4 36.4%

  • Kullanılan toplam oy
    11

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2006
Mesajlar
1,414
Reaction score
15
Konum
İstanbul
Bizim sadece isim kullandığımızı söylemişsiniz! Bu sözünüzle bizim sadece isim olarak iş yaptığımızı, temelinde gereksiz olduğumuzu BAS BAS BAĞIRARAK diyorsunuz ama bunun farkında değilsiniz.

"Madem bu kadar iyisiniz niye birşey kanıtlama gereği duyuyorsunuz?"
Bu sözü duyduğuma gerçekten üzüldüm. :( Hele ki bir iyinet forum moderatöründen. Gerçekten çok yazık. Arkadaşım senin bu alemden olmadığın gayet net biçimde anlaşılıyor.

Şunu bilmeni isterim. En iyi seo danışmanını, referanslarının kalitesi belirler. Aksi halde kullanıcısına güven duygusunu tattıramaz. Övünmek istemeyiz ama, gerçekten bu işi çok iyi yapıyoruz. Kardeşim konuşacağına icraat yapta görelim, seo kelimesinde bizi geçte görelim. :mad:

Yani bende bilirim konuşmasını, ayrıca seo hosting kelimesini acayip ve yetersiz bulan birisi nasıl moderatör oluyor anlamıyorum. Gerçekten işlerinize anlam veremiyorum. Yazık gerçekten, kusura kalmayın.

Bunlar hiç söylemek istemediğimiz şeyler ama bizi bu tür şeylere mecbur bırakıyorsunuz. Lütfen daha dikkatli olun.

Arkadaşlar bu ÇİRKİN tartışmadan ötürü özür dileriz.

NEFUSA, arkadaşım msn adresimi ekle oradan tartışalım.

MSN: [email protected]

Sitenize gerçekten hakarette bulunmadım.
Sadece sitenizin içerisinde bulunan bir makaledeki "Seo Hosting" ibaresinin saçmalık olduğunu söyledim. Bunuda "bence" şeklinde ifade ettim, genele mâl etmedim edemem de.
Sitenize saygı duyuyorum ve "Seo" kelimesinde 1. olan bir sitenin ekibinde olduğunuz için sizede saygı duyuyorum.
Ancak siz bana "Seo konusunda 1. olan biziz sen daha ne konuşuyorsun" gibi ithamlarda bulunuyorsunuz.
Seo kelimesinde 1. olduğunuzda bu kelime sizin tekelinize mi geçti anlamadım?
"ibrahimcakiciseodananlamaz.com" diye domain alsam ve "İbrahim Çakıcı Seodan Anlamaz" kelimesinde 1. olsam, sizin bu konuda bir fikir beyan etmenize gerek yok yani. Öyle mi olacak? :)
 
T

trgy

Misafir
Peki arkadaşlar kusura kalmayın. Başarılar dilerim. Ben hatalıyım.

trgy galiba forumun yeni sahibisin. Çağrı abimiz söyledi, dostluğunuz varmış. Ayrıca siteyi ben 1. sıraya getirdim demedim ki, ama 1. sırada olan bir siteye yönetici olacak birisi, getirecek kadar bilgisi olmalıdır. Ayrıca Fransa'da bulunmam, Google Fransa ile etkileşimi büyük ölçüde etkiliyor. Ben hayatta tek gözle bakan birisi değilim. Medyayı bile en az 10 farklı gazeteden takip ederim. SEO'yu da tarafsız olarak birçok forumdan ve firmadan takip ederim. Emin olunki, SEO öğrenim sürecinde tüm + ları ve - leri değerlendirdim. Yani bu alemde SEO konusunda yalan konuşanları ve abartanları çok iyi bilirim.

Bu arada osahin, ben kesinlikle herşeyi biliyorum demedim ki, Nefuse arkadaşınızı koruyorsunuz ama, bu gerçek adalet değil malesef. Arkadaşınız sitemizi resmen aşağalamış. Sadece cevap yazdım bu tavırına karşı.

TRGY madem Yiğit'le dostluğun varsa, EN İYİ dostunun sitesine burada bir hakaret oluyor ki bunu yapan da moderatörün Nefusa. Burada ben sitemizi tek cevapla korudum. Yaptığım bu, arkadaşlar olayı sünger gibi uzatmışta uzatmış. Bu arada galiba tek eleştirilecek kişi ben değilim değil mi TRGY?

Anlayana sivrisinek saz...

İbrahim Çakıcı
SEO UZMANI DEĞİL

Ben konunun doğru veya yanlış olmasına birşey demedim sadece katılmıyorum diyen birine tavır almanızı hatalı buldum. Sizin bilgilerinize de birşey demedim sadece olanları söyledim.

İyi forumlar.
 

THR

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Ekim 2005
Mesajlar
0
Reaction score
3
benim bildiğim google ip olarak aynı sokakta olan backlinkleri saymıyor. Ee amerikalılar bu işi garajlarda öğrendi :D aynı datacenterda aynı statüde olmaz mı?
 

Lidyon

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Şubat 2010
Mesajlar
0
Reaction score
1
Neyse ya tartışmayı uzatmaya gerek yok.

Herkese başarılar dilerim.

TRGY yeni sitenle yayın hayatında başarılar dilerim.

İnşallah tekrar güzel şartlarda karşılaşırız.

İyi çalışmalar.
 

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ocak 2010
Mesajlar
1,489
Reaction score
18
''Seo hosting hile'' bu yorumlar atıldıktan sonra bu konuya ne kadar açıklama yapılsada az :p Yinede bu yorumların üstüne hizmet almak isteyen varsa seohosting.com dan alabilir tabi kalite olunca fiyatta kaliteli oluyor :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst