İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SEO içerikli MAKALE YAZARLARI Aranıyor

b3rt1n

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Mayıs 2012
Mesajlar
4
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar;

Kurumsal SEO hizmeti veren Şirketimizin web sitesin de devamlı olarak yayınlanmak üzere güncel SEO içerikleri ile ilgili özgün makaleler yazacak kişiler aranmaktadır.

İstenenler;

1-Makalelerin daha önce Türkçe olarak hiç bir sitede yayınlanmaması gerekmektedir. ( Asla Copy / Paste olamaz )

2-Güncel SEO içeriği sunan yurt dışı kaynaklı sitelerin makaleleri tercüme edilip uygun ve anlaşılır şekilde düzenlenebilir.

3-Makalelerin özgünlüğü kadar akıcı ve öğretici olması da oldukça önemlidir.

4-Özen gösterilerek düzenlenmesi mutlak gereklidir.

5-Özensiz sadece yazılmış olmak için yazılmış konular yayınlanmayacaktır.

6-Makalelerin 700+ kelime üzeri olması beklenmektedir. 1.000, 1.500 sağlam içerikli gerçek öğretici akışkan ve birbirini tekrarlamayan kaliteli içerik öncelikli olarak tercih edilmektedir.

Bu içeriğe sahip tüm yazılar web sitemiz de yayınlanacak ve yazara haftalık olarak ödeme yapılacaktır.

Kaliteli uzun ve öğretici tüm özgün SEO içerikli makaleler kabul edilecektir.

Makale yazarı olarak bize yardımcı olacak arkadaşların talep ettikleri ücretleri PM olarak göndermeleri varsa referans makalelerini paylaşmaları SEO hakkındaki bilgilerini tecrübelerini varsa kendi özel sitelerini paylaşmalarını rica ediyoruz.

Makale Yazarlarımıza tarafımıza gelen SEO işleri ile ilgili de görevler verilecek ve ayrıca bu işler için de kendilerine pay aktarılacaktır.

Serbest piyasa olduğu için SEO çalışanlarının ve Makale yazarlarının talep ettikleri bedelleri kendilerinin belirlemelerini istiyoruz.

Duruşları, bilgi birikimleri, bize katacakları ve maliyetler her biri ayrı, ayrı değerlendirilerek uzun vadeli çalışma arkadaşları seçmek istiyoruz.

Uzun vadeli karşılıklı kazanç sağlayabileceğimize inanıyor, aklı başında bilgili ve istekli arkadaşları yanımızda görmek istiyoruz.

Tüm başvuruların PM olarak gönderilmesini mümkün olduğunca detay belirtilmesini önemle rica ederiz.

İyi çalışmalar
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst