İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo ile ilgili fikir almak istiyorum.

osaka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar selam,

Yeni bir site açtım ve google da çıkabilmek için seo çalışması yapılmalı doğal olarak.

Fikir almak istediğim konu ise bunu tek başıma yapabilir miyim ? daha önce bu konu ile ilgili bilgim yoktur. 1 haftalık araştırmalar sonuçu biraz bilgi edindim. Belki bu bilgi size göre çok olabilir :) Bulduğum eğitimler vs sayesinde bu işi kendim yapabilir miyim diye düşünüyorum ?

Yani dmoz, dizin ve google.com/addurl/?continue=/addurl kayıtlarını yapabilirim. Blog'da özgün tanıtım yazısı ve bunu sürekli ve düzenli şekilde yapabilirim. Bir forumda da tanıtım yazısı yayınyabilirim. Bunlar dışında backlink konusunda şuanlık bir fikrim yok.

Eminim ki bir çok eksiğim vardır ve bunlarla kafada olamıcamı, sadece bana faydası olur mu ? Bir seo danışmanından ücretli destek alsam bunlar dışında bana ne yapacak ? bunları bilmek istiyorum.

Teşekkürler.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Merhaba,

Sitenizi Google'da yükseltme konusunda aceleniz yoksa benim size önerim kendi çalışmanızı kendiniz yapmanız ve bu işi zamana yaymanız. Yeni bir siteye yapılabilecek ve yapılamayacak çok şey var. SEO konusunda yazıları okuyup araştırma yapmanız sizin yararınıza olacak. Hem sitenizi hem kendinizi geliştirmiş olacaksınız bu alanda.

Sitenizin çıkması için zamanınız kısıtlıysa bir SEO uzmanından ücretli olarak destek alabilirsiniz. İşinde iyi birisi hem site içi hem site dışı optimizasyon çalışması yapacaktır. Kişinin referanslarını iyi incelemelisiniz.

osaka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Sitenizi Google'da yükseltme konusunda aceleniz yoksa benim size önerim kendi çalışmanızı kendiniz yapmanız ve bu işi zamana yaymanız. Yeni bir siteye yapılabilecek ve yapılamayacak çok şey var. SEO konusunda yazıları okuyup araştırma yapmanız sizin yararınıza olacak. Hem sitenizi hem kendinizi geliştirmiş olacaksınız bu alanda.

Sitenizin çıkması için zamanınız kısıtlıysa bir SEO uzmanından ücretli olarak destek alabilirsiniz. İşinde iyi birisi hem site içi hem site dışı optimizasyon çalışması yapacaktır. Kişinin referanslarını iyi incelemelisiniz.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi acelem yok yavaş yavaş ve kendim öğrenerek yol almayı hedefliyorum. Son merak ettiğim ise bi çok ilanda gördüğüm " xxx adet tanıtım yazısı xxx fiyata " gibi tanıtım yazılarının fayfası varmıdır sizce ?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi acelem yok yavaş yavaş ve kendim öğrenerek yol almayı hedefliyorum. Son merak ettiğim ise bi çok ilanda gördüğüm " xxx adet tanıtım yazısı xxx fiyata " gibi tanıtım yazılarının fayfası varmıdır sizce ?

Evet tanıtım yazıları faydalıdır. Ama hepsi değil. Tanıtım yazısı aldığınız site kelimede sıralamaya girerse sizi de o kelimede yükseltecektir. Toplu tanıtım yazıları alınan siteler yeterince iyiyse ve farklı c class ip de yer alıyorlarsa alakasız oldukları halde size yarar sağlayabilirler. Ama çöp olmuş, filtre yemiş artık hiçbir kelimede çıkmayan sitelerin size pek bir faydası olmayacaktır, ya da çok az olacak. Ya da zarar verecek. Siteleri iyi incelemeniz gerekir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5