X
Xman
Misafir
Bu başlık altında elimden geldiğince yeni başlayan arkadaşlar için seo ipuçları paylaşacağım. Umarım haftada 1 ipucu ekleyerek konuyu sürekli güncel tutabilirim.
![]() |
![]() |
öne çıkmak istediğiniz içeriklerin yer aldığı konuları belirleyin ve direk bu sayfalara backlink alımı yapın
bunu biraz sonra otoyorum ile yapmayı düşünüyorum
Her yol serbest
genelde bizde mantık anasayfa üzerinden backlink çalışması yapmak üzerine gelişmiş hep, elbette alt sayfalarına backlink çalışması yapan arkadaşlar vardır aramızda ama yeni başlayanlar en azından bu yanılgıya düşmeden alt sayfalara da yönelsin istedim![]()
İpucu 1:
Sitelerinize backlink alırken sadece ansayfa üzerinden hareket etmeyin, öne çıkmak istediğiniz içeriklerin yer aldığı konuları belirleyin ve direk bu sayfalara backlink alımı yapın. Örneğin 10 adet backlink alma durmunuz varsa bunun 5 tanesini anasayfaya alıyorsanız 5 tanesini 5 farklı önemli alt sayfanız için almanız size avantaj sağlayacaktır.
seo açısından google'da hiç kimsenin arama yapmadığı veya arama hacmi düşük kelimelerle, başlıklarla yayınlanan özgün içerikler trafik anlamında yine nokta atışı olmayacaktır.
Seo da hiç bir şeyi fazla abartmamak gerekir.link verme satısını abartmanın sakıncası olurmu ?
seo hakkında tecrübelilerin her dediğini uyguluyorum ama başarılı olacağıma inanmıyorum hemde bloggerla hemde 1-2 ay içindeben kiiiiiiiimm 385.000.000 sonuç içerisinden hemde onbinlerce aranan ingilizce kelimeden ilk sayfalara yükselmek kim
![]()