İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo Konusunda Bir Soru

aliosmansen34

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Seo optimizasyonunu kendim yapmayı tercih ettim ve giriş düzeyinde Seo yapmaya başladım fakat google wm tools da aldığım backlinkleri göremiyorum. Sosyal medyadan da aldığım backlink var onlar bile görünmüyor. Konu altına resim olarak da atıyorum. Tecrübesi olan biri varsa yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

9f6231c7eea052096345c73a3bc1d90b.jpg

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dentizm

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Merhaba,

Sitenizin ne kadar süredir yayında ?

Yeni sitelerde backlinklerin mwt'a yansıması zaman alır. Link aldığınız siteler henüz google tarafından taranmamış olabilir. Sosyal medya backlinklerinin bir kısmı backlink olarak görünmez.

aliosmansen34

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Merhaba,

Sitenizin ne kadar süredir yayında ?

Yeni sitelerde backlinklerin mwt'a yansıması zaman alır. Link aldığınız siteler henüz google tarafından taranmamış olabilir. Sosyal medya backlinklerinin bir kısmı backlink olarak görünmez.
Site 2015 eylül ayından beri yayında ama seo çalışmalarına başlayalı 2 hafta oldu

dentizm

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Tekrar merhaba,

Web standartlarına göre eski sayılır mutlaka birkaç link olmalıydı, ama sorun değil. Çalışmalarınıza devam ederseniz kısa süre sonra görmeye başlayacaktır.

Eğer açmadıysanız öncelikle bir youtube kanalı (kanal bağlantılarılarından sitenize link verin), web sitenizle ile ilişkilendirilmiş (doğrulanmış) bir google plus sayfası ve bloggerdan bir blog edininiz.

Ürün satışı yaptığınızı tahmin ediyorum, bloggerda açacağınız ilk yazıya hakkınızda bölümünü, altına kaynak olarak sitenin tam adresini yazarak paylaşın.

ör: kaynak : http://wwww......com

Daha sonra, her gün 1-2 adet ürününüzü aynı şekilde tam url ile blog hesabınızda fotoğraflı olarak paylaşın.

ör: kaynak : http://wwww......com/kategori-urun-adı

Bu şekilde en az 30 gün devam ederseniz ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu arada diğer çalışmalarınıza da devam edin.

Kolay gelsin

aliosmansen34

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Tekrar merhaba,

Web standartlarına göre eski sayılır mutlaka birkaç link olmalıydı, ama sorun değil. Çalışmalarınıza devam ederseniz kısa süre sonra görmeye başlayacaktır.

Eğer açmadıysanız öncelikle bir youtube kanalı (kanal bağlantılarılarından sitenize link verin), web sitenizle ile ilişkilendirilmiş (doğrulanmış) bir google plus sayfası ve bloggerdan bir blog edininiz.

Ürün satışı yaptığınızı tahmin ediyorum, bloggerda açacağınız ilk yazıya hakkınızda bölümünü, altına kaynak olarak sitenin tam adresini yazarak paylaşın.

ör: kaynak : http://wwww......com

Daha sonra, her gün 1-2 adet ürününüzü aynı şekilde tam url ile blog hesabınızda fotoğraflı olarak paylaşın.

ör: kaynak : http://wwww......com/kategori-urun-adı

Bu şekilde en az 30 gün devam ederseniz ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu arada diğer çalışmalarınıza da devam edin.

Kolay gelsin
İlginize çok teşekkür ederim , youtube ve google plus sayfası açıyorum hemen ve blog sayfasınında da güncel paylaşımlara devam edeceğim

Bora

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Seo optimizasyonunu kendim yapmayı tercih ettim ve giriş düzeyinde Seo yapmaya başladım fakat google wm tools da aldığım backlinkleri göremiyorum. Sosyal medyadan da aldığım backlink var onlar bile görünmüyor. Konu altına resim olarak da atıyorum. Tecrübesi olan biri varsa yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

9f6231c7eea052096345c73a3bc1d90b.jpg

merhabalar,öncelikle backlink aldığınız sayfaların indexlenip indexlenmediğine bakın.

web 2.0 backlinkler alın.

isterseniz imzamda bulunan blogumu ziyaret ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

kolay gelsin..

aliosmansen34

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
merhabalar,öncelikle backlink aldığınız sayfaların indexlenip indexlenmediğine bakın.

web 2.0 backlinkler alın.

isterseniz imzamda bulunan blogumu ziyaret ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

kolay gelsin..
Hemen inceliyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.