İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo İpucu SEO Nedir? Farklı yakşımla Fikirlerim..

NarKo

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Nisan 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
Seo Açıklaması

Bu sorunun cevabını herkes zaten google arama motoru veya hangi motoru kullanıyorsa orada cevabını bulakacaktır : ) ama net bir cevap yoktur ve araştırın araştırmacı olun her yerde okunan bilinen yazılan seo kuralları sizce ikiz kardeş gibi birbirine benzemiyor mu? Evet benziyor ve aslında kimse seo bilmiyor ve bir çok makalemde bunu bas bas bağırarak izah etmeye çalıştım beni % 35 anladı geri kalan hadi be diyerek çoğunluğun seo nakaratlarıyla seo yapmaya çalıştı ve elde avuçta hiç şey olmadı.

Soruyorum: Seo'nun gizemi bu kadar basitse neden insanlar bunu orada burada paylaşsın ve bilirsinizki her webmaster birbirine rakiptir ve her biri lider olmak ister bu liderlik hayatın her safhasında geçerli madem durum bundan ibaret, neden insan tahtını başkalarına önersinki yada neden taht kavgası çıkarsın. Olay burada başlıyor işte bunu kimse istemez herkes kendi yükselsin ister yukarıda dediğim gibi ancak bir çok makalemde belirttim kimse sizin iyi ve google gözünde kaliteli sitelere erişmenizi istemiyor. Tek hedefleri yanlış seo kuralları ile sizi altlara indirip kendileri yükselmek yıllardan beri bunu başarıyorlar ve sizlerde alt seviyelerde çırpınıp duruyorsunuz yalan mı?

Size soruyorum tekrar, zamanımız intenet çağı ve artık herşey bu alemde ticarette parada siz karınızı paylaşmak istermisiniz? istemezsiniz insanların çoğu paylaşımı sevmez milyon dolarları olsa bile hep bana hep bana der, ama ben hep bana hep bana demiyorum ve son kez bu konu hakkında yazıyor kim kale alır kim almaz o herkesin bileceği iştir ben o insanlardan farklı düşünerek size gerçekleri sunuyorum ister anımsayın ister unutun umrumda olmaz ben bana gereken görevi yaptım sorun sizdedir aksi olursa ve hep alt seviyede kalmaya mahkum olursunuz..

Google evet büyüktür en iyisidir diyebilirim, bence öyledir zaten ama bu büyüklüğü önünüzde diz çöktürmek sizin elinizde. Orada burada okuduklarınız seo değil, biliyorum ki kimse seo bilmiyor herkes google arama motorundan bir çok şeyi öğrendi ama tek bir beyinden çıkan fikirleri insanlar hep savundu, Siz savundukça fikri atan kişi hep lider oldu. Çünkü sizleri alt seviyeye indirerek o kişiler sizlerin üstüne basa basa en üst seviyeye çıktı ve onlar yükselirken siz hep alcaldınız... Amaç zaten buydu ve seo aslında budur seo link almak yazı almak reklam vermek değil... SEO kalıbımı basarım ki bu fikirdir ancak sizleri alt seviyeye indirmek fakat siz yükseleceğinizi sanarak çalışmalar yapmanızı sağlayacak fikir seo'nun ilk ve en önemli kuralıdır. Sonrasında zaten o insanlar kendi fikirleriyle sizin -lere düştüğünüz gibi yükseklere çıkma fikri..

Bu fikir en basit örneklerle açıklayacağım: link çıkışı zararlı bilir, malesef link çıkışı faydalıdır kendinizden daha iyi siteye link verin isterseniz 600 tane verin ve fayda görürsünüz. Google'nin görüşü şu google zaten faydalı webmaster'i sever soncuçta ziyaretçisine faydalı link veriyorsunuz tamam bende bvu bilgi yok git ondan bilgi edin faydalan diye misal, bunu google iiy görerek senin insanlığından yardımseverliğinden dolayı sen ona + puan vermek istediğin için google sana zaten n + puan veriyor.


Webmaster forumlarında bloglarında çokça görüp ve seo'yu onların anlattıkları gibi bilmeniz kimsenin suçu değil bir kaç sivri zekanın ortaya attığı düşüncelerin yayılmasının sebebi ama inanın kimse seo bilmiyor bilenler şuan en büyük sitelerin patronlarıdır, neden sen anlatıyorsun derseniz cevavım. Ben onlar gibi değilim kralda şahta olsam bana ne gerçeği yansıtmam benim için sultanlıkdır...

Size tavsiyem deneme yanılma yöntemi yapın ve bir çok konuda zaten yanılacaksınız ama bunu deneyin ve gerçeği görün benim bu konuda son makalem anlayan anlar anlamayan yol alır.....

orjinal kaynak >>
 

ufukyildizi38

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Mart 2013
Mesajlar
34
Reaction score
0
Konum
Kayseri
Hocam anlamadığım mevzu şu orjinal içerik konusu doğru değil mi piyasada herkes orjinal içerik diyor bunu sizi yargılamak için değil bilgi almak için soruyorum ve link çıkışından anladığım ben bi alış veriş sitesi açtım örnek veriyorum gittigidiyor, sahibinden, hepsiburada gibi sitelerin linklerini siteme koyduğumda google beni sevecek mi ??? Bi soru daha dmoz gibi PR değeri yüksek sitelerden backlink almak faydasız mı ??? Bilgilendirirseniz sevinirim bizler yeniyiz bu işte üstatlara saygımız sonsuz :) Teşekkür ediyorum şimdiden.......
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst