İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo Uyumlu Kaliteli Makaleler Yazılır

okeyletsgo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkese Merhaba. Kaliteli ve özgün içerik hizmeti ile 3 yıldır makale yazmaktayım. Herhangi bir ekibim yoktur. Tek başıma hizmet vermekteyim. Bilgi almak istediğiniz soruların cevapları aşağıdadır, daha fazlası için konu altına yazabilir ya da pm ile iletişime geçebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.

-Hangi konularda yazıyorum?

En başta Moda, Sağlık, Güzellik, Estetik, Dekorasyon, Film, Ürün Tanıtımı, Diyet gibi bayan ağırlıklı konular, uzman olduğum ve en çok makale hizmeti verdiğim konulardır. Ancak onun dışında aklınıza gelebilecek hemen her konuda da makale yazımı yapıyorum. Nakliye, Toner Dolum, Teknoloji, Sosyal Medya, Oyunlar, Gezi, Mekan Tanıtımları, Tanıtım Yazıları aklıma gelenlerden sadece bazıları. Kısacası, ahlak kurallarına uygun olan hemen her konu için iletişime geçebilirsiniz.

-Günde kaç makale yazıyorum?

Günde 6000-7000 kelimeye kadar makale hizmeti verilmektedir. Bu da ortalama 200 kelimelik 30,35 makaleye tekabül ediyor. Yazdırmak istediğiniz makale sayısı ve kelime sayısına göre hesaplayabilirsiniz.

-Teslim Süresi Nedir?

60 TL'ye kadar olan siparişleriniz en geç 24 saat içinde teslim edilmektedir. Yüksek miktardaki siparişler için, özelden iletişime geçebilirsiniz.

-Makalelerin kalitesi nedir?

Bugüne kadar binlerce makale yazımı yaptım. Özellikle son 1 yıldır hemen her gün makale hizmetini sürdürmekteyim. Makaleler, anlam bütünlüğü, dil bilgisi ve imla kuralları, Seo, okuyucu gibi tüm olması gereken kurallar göz önünde bulundurularak yazılmaktadır.

-Hizmetler Nelerdir?

Makale yazımının yanında, ayrıca Wordpress siteler için Editörlük de yapıyorum. Genellikle moda, sağlık, dekorasyon, güncel konulardaki siteleri tercih ediyorum.

-Makalelerin fiyatları ne kadar?

100+kelime makale: 1 :tl
150+kelime makale: 1,5 :tl
200+kelime makale: 2 :tl
250+kelime makale: 2.5 :tl
300+kelime makale: 3 :tl
ve katları şeklinde devam etmektedir. 1000+ ya da 2000+kelime makale hizmetleri de verilmektedir.

-Ödeme yöntemleri nelerdir?

Makalelerin ödemelerini İş Bankası ve Ziraat Bankası hesabıma, ya da Garanti, Akbank gibi bankaların cep bank hizmetleri ile yapabilirsiniz. Şans oyunları ile ödeme yapma ne yazık ki kalktığından, artık banka ödemeleri tercih edilmektedir.

-Ödemeler ne zaman yapılıyor?

Ödemeler iş başında alınmaktadır. Bunun için itrader puanımı ve aşağıda yer alan referanslarımın bir bölümünü inceleyebilirsiniz. İş başı ödeme yapmak istemeyen kullanıcıların mesaj atmamasını rica ediyorum.

-Makalelerin özgün mü yoksa özgünleştirme mi? Herhangi bir kontrol sonrası sorun yaşanır mı?

Makaleler özgün bir şekilde, benim elimden çıkmaktadır. Tecrübeli olmadığım konularda tabi ki araştırmalar yapılacaktır ancak makaleler kesinlikle özgün ve hatasız olacaktır.

-Bana nasıl ulaşabilirsiniz?

Konu altına yazarsanız ya da pm gönderirseniz en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

erkolay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
100'er kelimelik makalelerden, webmaster, seo, internet, sosyal medya, wordpress, joomla, vbulletin, mybb gibi içerik yönetim sistemleri, arama motorları hakkında bir foruma, aşk, insan ilişkileri, sağlık, kadın gibi konularda da ayrı bir foruma alabiliriz. Adresleri PM atıyorum. Üye olup birer örnek makale yazmanız halinde günde kaç tane yazmak isterseniz ücreti peşin ödenecektir.

erkolay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Mobil platformdan hem cevap hem de pm yazmıştım. Başarısız olmuşum demek ki. :)

Detaylı PM gönderildi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.