Edit The GoDFather:GEREKSİZ İNSANLARA LÜZUMLU KONULAR LAZIM DEĞİL.
Konu Kilit.
Konu Kilit.
![]() |
![]() |
Neden nofollow kullanmamız gerekir?
Çünkü dofollow yaptığınız zaman google link satın aldğınızı düşünecek yani google'ın ünvanını kullanarak link satın aldığınızı düşünecek buda google'da sandbox'a girme nedenlerinden biri.
Peki, Google.com a ya da wikipedia.com a ya da yahoo.com a link verirsek de para ile link satığımızı mı düşünür Google?
Sitenizde nofollow kullanın uyarısı genel bir kural değildir öyleyse değil mi?
Aslında yazdıklarınızın önemli bir bölümü yanlış, ama neyse daha fazla yazmayayım.
Linkleri no follow olup arama motorlarında yüksek sırada çıkan bir denenmiş örnek siteni paylaşır mısın?
sanırım follow ve nofollow'un olduğunu tam bilmiyorsun.
<a href="../tr/ustKategoriler.aspx?ustKategoriID=2">ÖĞRENİLMESİ GEREKENLER</a>
bu followdur. neyse.
SEO uzmanıyım diye bir makale yazdığımı mı gördün bir yerlerde? SEO'dan çakmak umurumda da değil. Ama bana örnek gösterdiğin site, SEO'ya Giriş 101 dersinde, SEO nasıl yapılmaz konu başlığı altından incelenebilir.
Başka sitelere verilen linklerden bahsediyorsan, yazını doğru düzgün yaz ki bizim gibi akılsız seo'dan çakmayanlar da anlasın. Kaldı ki onu bile kastediyorsan, her sayfanın istediği sayfaya oy verme hakkı var. Birilerinin başı follow link verdi diye yansa bu sistem bugün çökmüş olurdu.
Sürekli yanlış yanlış bilgiler verip, sonra çocuk gibi silip konu kilit filan yapıyorsun. Gereksiz mesajlar yazma en başından ki hiç gerek kalmasın bu gereksiz tartışmalara.
Onu ben koymadım. Birşeyler yaptık o sayede verildi.
Bir gün do follow ile no follow arasındaki farkı öğrendiğinde, tekrar konuşalım. Yanlış olduğunu kabul edemeyecek kadar hassassan, forumlara takılma, sana öneri.
Akılsız filan diyerek yaptığın terbiyesizliğe de cevap vermeyeceğim, ceza da vermeyeceğim, senin terbiyesizliğin kalsın böyle ortada ki bak bak sonra iç geçir.