İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru seo uzmanları kouya bir göz atsın

serhatb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
konunun uzmanı arkadaşlardan bilgi almadan / onay almadan işe başlamak istemedik.
Şimdi a.com adlı bir sitemiz var ( a diye geçtim reklam olmasın )
bu siteye sanal magaza açacaz bir kaç ay içerisinde
2 editör tarafından sürekli makalelerle site desteklenecek ve bu makaleleri farklı sitelerden önce ilk önce kendi sitemizde yayınlayacaz google amca iyice olayı yesin diye
Şimdi burada kritik soru geliyo
biz bu blogu

blog.a.com şeklindemi açalım siteyi indexletelim
yoksa
a.com/blog şeklindemi açalım ana sayfada bir logo ve ufak bir başlık olacak ve bloga giden link olacak ilk 2 veya 3 ay lütfen konu hakkındaki görüşlerini yazarsanız sevinirim.
iyi çalışmalar

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
anasayfanız site.com mağaza sitesi yapın
blog.siteniz.com bunu da blogunuz yapın

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer hazırladığınız sayfa alış-veriş sayfası ise bunun "blog" kelimesine SEO ile ne alakası var çözemedim. Daha farklı bir sloganı sub-domain(slogan.a.com) şeklinde yayımlamanız ve seçtiğiniz kelime(tavsiyem alış-veriş ile alakalı olması yönünde) adına subdomain oluşturmanız benim fikrimce google tarafından daha çok tutulacak ve hedef kitleye ulaştıracaktır..

by_karahan

1
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Büyük sitelere baktığımız zaman (Gittigidiyor, Microsoft, Milliyet, Mynet v.s) blog adreslerinin blog.site.com şeklinde subdomain açarak yaptıklarını görüyoruz.

Genelde bu tür sorular aklıma takıldığında, popüler sitelerin hangi tercihi seçtiklerini inceleyerek karar veriyorum ben.

Kolay gelsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.