Mesajı okumadan geçmişim en geç çarşamba demişsin, sanırım çarşamba ödemeler gelir? Bu arada telefon numaran ben de yok trgy. Telefon değiştirdim, o yüzden senin numara gitti hacı aynı diğer numaralar gibi.
Yarın tüm ödemeler elinizde. Yarın ödemeleri yapıp bu olayı kapatıyoruz. Son kez 1 günlük gecikme için özür dilerim.
Ödemeler geçilmiştir.
@ozanTi
Banka adını vermediğin için ödeme gerçekleşmemiştir.
@Mr.DVT
Hesap bilgilerini tam olarak yeniden gönder.
Ödemeler geçilmiştir.
@ozanTi
Banka adını vermediğin için ödeme gerçekleşmemiştir.
@Mr.DVT
Hesap bilgilerini tam olarak yeniden gönder.
Ödeme alınmıştır, teşekkürler Turgay. Tekrardan dereceye giren arkadaşları tebrik ederim.
Trgy İşbankasıyla çalışıyorum. Başka eksik bilgi var mı? Malum bayram geliyor, bugün elimde olur mu para?
Trgy seo yarışması düzenleyip ödül dağıttığı için pişmanlık duyuyor gibi bir his var içimde.. Hadi hayırlısı olsun.. eh:
S.a TRGY bilgileri kaç kere yolladım. Umarım eline ulaşmıştır. Bayram öncesi gelirse çok daha makbule geçer. Kolay gelsin.
Alın buraya yazıyorum,en aşağı 5-6 kere sizeve birkaç mod arkadaşa yolladım size iletmesi için:
Şehir Erzurum bilgiler:
hesap no : 9300 1743725
IBAN: TR24000 6400000 193001743727
ŞUBE KODU : 9300
isim davut erarslan.
Bak işte yine eksik. Hangi banka olduğunu nerden bileyim. Bir hesap numarası vermek bu kadar mı zor. Benim bildiğim hesap numarası şu şekilde verilir.
Banka adı:
Hesap sahibi:
Hesap no:
şube no:
şubenin bulunduğu şehir:
iban:
Sonra bana kızıyorsunuz ödeme hala hesapta değil diye.
@ozanti para hesabımda bekliyor, 2 kişi tam versin göndereyim dicektim ama yine tam gelmedi. Senin ödemeni bu akşam geçeceğim, Davut'un ki ise geldiğinde, söylediğinde ve ben gördüğümde hesabında olacak.
Turgay dalga mı geçiyosun para hala hesapta yok!!