- Reaction score
- 249
SEO yarışması nasıl kazanılır ne düşünüyorsunuz bu konuda?
(not: heklinksiz yarışmalar üzerine konuşalım)
Bu soruya verilecek cevap sadece seo yarışmalarını kazanmak için değil, genel olarak seo taktikleri olarak değerlendirebilir.
Bana göre 3 altın kural var. Eğer bir tanesi eksik olursa belli bir dönemde site çöküşe geçebilir. Bakın belli bir dönemde diyorum çünkü ilk başlarda yükselirsin sonra google bu eksikliği görür ve seni al aşağı etmeye başlar. O nedenle sürekli Özgün ve güncel olmalısın. Ve bunu backlink ile googlenin gözüne sokmalısın.
Backlinkle kazanilir.
SEO yarışması nasıl kazanılır ne düşünüyorsunuz bu konuda?
seo yaparak hocam d
Adamı vezir de eder rezil de. O nedenle sadece backlink demek doğru olmaz.
Ve şunu söylemekte fayda var sen 10 backlink kasarsın adam 1 tane kasar. Ama adam seni geçer. O zaman backlink cevabı suya düşmüş olur.
Eminim backlinkle derken sadece backlink sayısını kastetmemiştir. Hepimiz biliyoruz ki backlinklerin de bir kalitesi bulunuyor. Mesela aynı konsepte sahip sitelerden alınan bağlantılarla alakasız sitelerden alınan bağlantılar bir değil.
aldım. Arkadaşın öncelikle seonun ne demek olduğunu anlamasını öneririm. Search Engin Optimization yani Arama Motoru Optimizasyonu. Senin mantığınla facebook ve bi arama motoru olan youtube, arama motorunda yükselmek istiyorlar ki bu ne kadar mantıklı :? Bu açıdan bakarsan gerçekten seonun "backlink" olduğunu görüsün ki bunu google söylüyor. işte link http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=tr&answer=35291" Ya anla işte gece gece yorma beni. Bu arada seo=link imiş. Zaten dünyanın en büyük siteleri facebook ve yotube link kasarak büyüdüler ve her aramada üst sıralardadır. Güldürme beni asıl seo özgün projedir. r10 link mi kasıyor hayır. Googleye yağ çekmeyecen google sana yağ çekecek. Seo budur. "
Sizlere bir sorum olacak gerçekten merak ettiğim bi konu konuyla hem alakalı hem alakasız
Mesela "Turnike" ( Geçiş Kontrol Sistemlerindeki Turnike ) kelimesinde bir seo yarışmasına katıldım ama bahsi geçen kelime bir kaç anlamı mevcut ben 1.sıraya yükselmek için mesela sağlık alanında turnike kelimesine link versem sonra gidip bir basketbol sitesinde turnike kelimesine link versem bana dönüşü olumlumu olur yoksa hüsranmı