İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru SEO'CULAR HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

musti74

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Aralık 2011
Mesajlar
2
Reaction score
0
Merhabalar;
Piyasada kendini seo diye tanıtan o kadar çok boş adam var ki..!! anlatamam. Öncelikle böyle birşey varmıdır onuda anlamış diğilim. Bu kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz..? Benimle paylaşırsanız sevinirim. Çünkü benim canım yandı,başkalarıda yanmasın..Gerçek seo'cu kimdir ? nasıl olur daha ince detaylarını bilen varsa paylaşsın lütfen. Teşekkürler.
 

grandeur

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2011
Mesajlar
126
Reaction score
0
WP benzeri yapılarda, zaten biraz ilgiliyseniz bir çok ayar tanımlı olarak geliyor... Bir iki ufak ayarlamadan sonra ve özellikle özgün içerikle Google'da üst sıraları yakalamak mümkün..
Burada önemli olan çok aceleci olmamak ve sakin davranmak...
30 yaşına kadar hayatında bilgisayar görmemiş varoşlar - üç beş aylık internet kafe mesaisi sonrası "seo'cu oldum" diye milleti özellikle hevesli ergenleri ütüyor...

Premium Socialmonkee üyeliği ile günlük imleme, WPSEO ücretli eklentisiyle de içerik yapısını oluşturursanız uzun vadede başarıyı yakalamak mümkün...

Lütfen abuk subuk adamlara para kaptırmayın... Yaptıklarını vaad ettikleri bir çok şeyi biraz araştırmayla siz de yapabilirsiniz.
 

arge

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
50
Reaction score
1
Seo aslında basit konu ama Tecrubesiz olmaz Referansları ve yaptıgı çalısmaları incelemek gerekir. İş bilmeden iş yaptırmak zordur yapılan iş hakkında azcok birşeyler ögrenmek yerinde olur.
Ve sonuçlar ı görmek 4 ay sürebilir çalışma süreside..
rakabet arama hacmi önemli bir etkendir. 30m 20m aylık arama hacimli iki kelimede 2. sıradayım rekabet i anlatmaya gerek yok bana getirisi günlük 5k 3. kelime için acele etmiyorum 25m arama hacmi var aylık yakında o kelimede de en kötü ihtimalle 2. olurum :)

Konuyu dagıtmadan işin püf noktası sabır her site 10-100-100 backlink i bir günde kaldıramaz o yuzden alım hızı dogru olmazsa sadece zarar verir. Site içi seo vs aslında önemsiz detaylar bana göre.
Her sitenin kategori olarak zaten bir sınırı var aynı zamanda anahtar kelimeleride. Benim sitemin 5.k anahtar kelimesi var bir şirket sitesi olsa belkide 200 kelime olurdu.
Önemli detay arama hacmi yüksek olan kelime ile başlamak faydalı olabilir tam tersiz düşük hacimli fakat rekabetin olmadı kelimede ilk sırada cıkarak popularite puanına katkı saglayabilir. uzar gider.. ben kendime seo cuyum :) Müşteri dırdırı ve tantasındansa kendi işlerime odaklanırım :(
 

webmasteryolcu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Ağustos 2010
Mesajlar
393
Reaction score
0
Seocu Kimdir?

Seocu kendinizdir.

Site yeni doğan bebeğe benzer ona nasıl bakarsan öyle bir büyüme şekli olur devamı gelir bakımsız bırakırsan ölür yetim kalır vs

Demem oki kendi işinizi kendiniz yapın araştırın deneyin test edin birde bakmışsınızki bir ton bilgi edinmissiniz.

Söyleneni okuyun ama hemen uygulamayın bir inceleyin bakalım size diyen dediğini kendisi uygulamışmı yada başarılı olan neler yapmış araştırın.

Örnek: Mercedes benz otobüs fabrikası bir ara bir man mega fortuna otobüs satın aldı bunu söktüler parçaladılar sırf işin tekniğini araştırmak için sizde bunu yapın.
 
A

asdavdav

Misafir
Merhaba,
Yapım aşaması yeni tamamlanmış olan www.mcgameportal.com 'da oyunlar,filmler,diziler ve teknoloji ile ilgili en güncel haberlere erişebilirsiniz.
İnternet aleminde henüz yeni olmamız nedeni ile bizlere yardımcı olabilice gönüllü arkadaşlar aranmaktadır.
Sizde bizlere yardımcı olmak istiyorsanız lütfen ;
www.mcgameportal.com' websitesine girerek üye kaydınızı tamamlayınız.
Yetkili alımları için: http://www.mcgameportal.com/yetkili-alimlari/
Konusunu okumanız yeterlidir.

Saygılarımızla,
McGamePortal Yönetimi
 

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Ekim 2005
Mesajlar
1,005
Reaction score
7
Seocu kimdir:

Bir kaç kıçı kırık bloga yorum yapıp link ekleyendir,
Bir sürü gereksiz foruma üye olup imzasına link yazandır,
Para ile bir kaç aylığına link satın alandır,
Para ile adam tutup bloguna yorum yaptırandır,
Veya "sen benim bloguma yorum yap, ben de senin bloguna yorum yapayım" diy konu açandır,
Bir tane yüksek PR li sitesi varsa, o siteden seo yaptığı siteye link verendir,
Siteye görünmez yazıyla spam kelimeler girendir.

İlk aklıma gelenler bunlar:)
 

Mertcan'K

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Nisan 2011
Mesajlar
1,219
Reaction score
19
Konum
Adapazarı
Boş boş oturup, siteye seo eklentileri kurarak siteyi üst sıralara çıkartınca kendini seocu sanan insanlar mevcut gerçektende.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst