İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SEOda ne zaman başarılı olurum ?

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
saol hocam dediklerini adım adım aynen uyguladım yalnız

HTML:
<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'>
<meta expr:content='data:blog.pageName' name='description'/>
<meta expr:content='data:blog.pageName' name='keywords'/>
</b:if>

bu kodu olduğu gibi yapıştırdım. yani şu 'data:blog.pageName' kısımlarında bi oynama yapmama gerek yok dmi ? hocam bide bunları uygulamamızdaki amacı anlayamadm tüm tagları tanıtmışmı oluyoruz böylece ? bende bir tek anasayfa var çünkü bloggerda kategori desteği yokmuş ben onun yerine etiketlerle kategori oluşturmuştum.

Hayır, hiç bir oynama yapma. Bu kodların amacını yukarıda açıklamıştım. Anasayfadayken (örnek: ornek.blogspot.com) sağ tıkla ve "kaynağı göster" de, sonra bi post sayfasındayken aynı şeyi yap. Kaynaktaki description ve keywords taglarına bakarsan o kodların ne işe yaradığını daha net anlarsın.

2pac

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Hayır, hiç bir oynama yapma. Bu kodların amacını yukarıda açıklamıştım. Anasayfadayken (örnek: ornek.blogspot.com) sağ tıkla ve "kaynağı göster" de, sonra bi post sayfasındayken aynı şeyi yap. Kaynaktaki description ve keywords taglarına bakarsan o kodların ne işe yaradığını daha net anlarsın.

ooo şimdi anladm süpermiş hocam saolun :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
digg ve delicious kullanıyorum hocam. ingilizcem çok iyi olmadığı için elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum kısa cümleler oluyor genelde yada başka sitelerde gördüğüm cümleleri değiştirerek bloğuma aktarıyorum.
hocam bişey sorcam ben bloğumun linkini google'a yazdım en az 7 sayfa boyunca başka sitelerde kendi bloğumun linkini gördüm. bu benim için faydalımıdır sizce seoya katkısı olurmu ? youtubeda yüklediğim videolar sayesinde linkim yayılmış

tabiki katkısı olur, video sitelerini es geçme zaten, sürekli kopya videoları dolaştığı için, sürekli botlarla konu çekildiği için senin yararına olacaktır, backlinktir bu

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5