İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo'dan anlıyan arkadaşlara acil ihtiyac

Danismanbey

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Aralık 2007
Mesajlar
280
Reaction score
1
Konum
marezbul
Arkadaşlar seo'dan anlıyan arkadaşlara bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim..

site: www.suikast.de konusu Hiphop/Rap siteyi google arama motorunda suikast olarak aratınca en başta görüyorum..fakat konusu hiphop ve rap olan siteyi insanlar aramak için tabikide "hiphop ve rap" kelimelerini kullanıcaklar..bu kelimeleri girdiğimizde ilk 5e girmek için ne yapmam lazım... pgrank değerleri yüksek sitelerle link değişimi yapmam yeterli olur mu ? yardımlarınızı bekliyorum..
 

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Eylül 2006
Mesajlar
554
Reaction score
0
öncelikle title'da hip hop ve rap kelimeleri geçmeli mesela "" Hip Hop ve Rap'in Tek Adresi Suikast nokta de` ye Hosgeldiniz "" yazabilirsin, üst sıralarda çıkmak için yapman gereken ilk şey title'da bir şekilde istediğin kelimeleri yazmak olsun
 

TNT

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
13
Reaction score
0
Konum
Bursa
size tavsiyem
<a href="http://www.suikast.de" target="_blank">hiphop</a>
2-3 hafta bu kodu kullanmanız
<a href="http://www.suikast.de" target="_blank">rap</a>
2-3 hafta bu kodu kullanmanız.
eğer tek kelimede kasmak istiyorsanız siteniz yeni ise yavaş yavaş link değişimi yapmanızı tavsiye ederim.+ link alabilirsiniz aynı içerikli sitelerden link alımı ne kadar uzun zamanlı olursa o kadar faydalı olucaktır.1 aylık alınan link geçici sürede fayda sağlar.link 30 gün civarı kaldığında google ücretli link olduğunu tespit eder ve link pek işe yaramaz diyebilirim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst