İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

seohocasi.com heklenmiş :O :O :O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Evet işaretlemen gerekiyor

Crossfire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu lamerler beni güldürüyor. :D

Sitenizde açık varmış bak sen :D

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
kim oldukları vs. bilmiyorum ama emegin gitmesi kötü oluyor

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Bu işte Ayyıldız Team üstüne tanımam. Sadece Türkiye aleyhine yayın yapan siteleri hekliyorlar. Böyle canı sıkıldıkça site heklemiyorlar. Çoluk çocuk işte.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
seo hocası bundan sonra seoyu bırakır
security hocası açar.
yazık olmuş

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Takip ettiğim blog değil. Yine de böyle bir durumla karşılaşmasına üzüldüm. Kimsenin heklenmesini istemem. Geçmiş olsun.

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Allah belalarını versin , birilerinin emeklerini ezerek güvenliği aşmak ne kadar kolay demi ?

Ayrıca seo hocası'na karşı iyinet forumlarında bayağı bir üye kıskançlık yapıyor gibime geliyor ?

Hedef.net heklendikten sonra friendfeed üzerindeki duyuruya bir yorum yapılması sonucu aynı indexi seohocasi.com a atmışlardır. Seohocasi.com'un hiçbir grupla alıp veremediği yoktur.

Süper bir index olmuş :D kim yaptıysa eline sağlık, bu seohocasında yazan norabilişim nickli eleman benden 20 lira karşılığı seo tavsiyesi alıp ondan sonra yok ben bunu zaten biliyorum diye paranın üzerine yatmıştı, demekki başka kimin damarına bastılar ki adam o lafı oraya yazacak kadar dellendi..

Aynı zamanda bertan isimli noraseo r10 daki uygunsuz hareketi dolayısıyla yazarlıktan atılmıştır

Takip ettiğim blog değil. Yine de böyle bir durumla karşılaşmasına üzüldüm. Kimsenin heklenmesini istemem. Geçmiş olsun.

+++++

seohocasi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Allah belalarını versin , birilerinin emeklerini ezerek güvenliği aşmak ne kadar kolay demi ?

Ayrıca seo hocası'na karşı iyinet forumlarında bayağı bir üye kıskançlık yapıyor gibime geliyor ?

Hedef.net heklendikten sonra friendfeed üzerindeki duyuruya bir yorum yapılması sonucu aynı indexi seohocasi.com a atmışlardır. Seohocasi.com'un hiçbir grupla alıp veremediği yoktur.

Aynı zamanda bertan isimli noraseo r10 daki uygunsuz hareketi dolayısıyla yazarlıktan atılmıştır

+++++

Oğuz gerekli açıklamayı yapmış.

Seohocaasi.com hedef.netten sonra aynı gruplar tarafından heklenmiştir.
Seohocasi.com yazarlarından veya üyelerinden birinin yaptığı yanlış veya haksızlıklardan seohocasi.com sorumlu olamaz.
Ancak yine de 20 tl ödemesini yapmadıysa lütfen bana ulaşın onun ödemesini ben yapacağım.

Zaten yazar hakkında gereken yapıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5