İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SEOTeknikleri.com Seminerleri Başlıyor!

backdoor

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ekim 2007
Mesajlar
117
Reaction score
1
Uzun süredir rafta kalan projelerimizden olan SEO Seminerleri ile ilgili daha önceden bir haber yapmıştık. Bu konuda uzun bir süredir pek çok şirketten teklif almamıza rağmen,dış ticaret eğitimleri ile Türkiye geneline ün salmış Coproline ile anlaşmış bulunmanın mutluluğu içerisindeyim. Özellikle daha önceki organizasyonlarına katılım gösteren arkadaşlarımızın da, fikirlerini göz önünde bulundurarak; SEOTeknikleri.com imajına yakışacak hizmeti veren firmanın Coproline olduğu konusunda fikir birliğine vardık. Sizi daha fazla meraklandırmadan, tarihi ve yeri kesinleşen organizasyonun detaylarını açıklayayım.

Öncelikle,herkesin bildiği üzere seminerimizin konusu; Arama Motoru Optimizasyonu yani nam’ı diğer SEO. Katılımcıların bilgi birikim ve düzeylerinin farklılaşacağını göz önünde bulundurarak,başlangıç seviyesinden profesyonel danışmanlık seviyesine kadar olan süreci 8 saatlik programımıza dahil ettik. Program gün başı 4′er saat olmak üzere, iki günlük bir program dahilinde yayılacak. İlk gün SEO’nun tanımından başlayıp, “keyword research” gibi kritik başlıklara da değinerek programımızı tamamlayacağız. Sonraki gün ise “backlink building” olarak adlandırılan, link inşaası çalışmalarının püf noktalarından da bahsederek “semantik seo” kavramı üzerine yoğunlaşacağız. Bununla birlikte sık kullanılan Wordpress,VBulletin,Joomla,SMF gibi yazılımların SEO eklentilerine ve püf noktalarına da değineceğiz.

Ayrıca planlarımızın ters gitmemesi durumunda katılımcıların hemen hemen tamamına küçük bir döküman dağıtmayı da hedefliyorum. Kısacası en amatöründen,en profesyoneline kadar herkesin birşeyler öğrenebileceği ve uygulamaya dökebileceği güzel bir seminer olacak.
Eğitmen konusu henüz netleşmiş değil. Ancak 8 saatlik eğitimin büyük bir bölümünde, bendeniz “Yiğit Konur” ile muhattap olacaksınız. Bu süreç dahilinde mümkün olduğu kadar tüm katılımcıların salondan memnun ayrılmalarını sağlamaya çalışacağız. Seminerin başlangıcında, Coproline “E-Marketing Sorumlusu” Erman Küplü de kısa bir konuşma yapacak. Kendisinin değerli bilgi birikiminden faydalanmak için mümkün olduğunca katılımını sağlamaya çalışacağım. Bunun yanısıra SEOTeknikleri.com ‘un diğer, değerli yazarlarından “İstanbul” ‘da ikamet edenlere de seminere katılmaları konusunda teklif götüreceğim.

Web 2.0 konseptine ait sitelerin ve servislerin tanıtımı ile büyük bir kitleye ulaşmış değerli bloglardan olan Webrazzi’de tanıtım ayağında bize destek olacak. Ayrıca, Webrazzi okuyucularından 3 kişiye canlı yayımlanacak (veya videoları yayımlanacak) kurâ sonucu ücretsiz katılım hakkı sağlayacağız. Bunun yanısıra SEOTeknikleri.com ve R10.net takipçilerinden “kontenjan dahilinde belirleyeceğimiz sayıda” kişiyi seminerimize ücretsiz olarak davet edeceğiz. Bunun yanısıra kitleyi yüksek tutmak amacıyla başta bildirgec.org olmak üzere pek çok blog’da reklam çalışması başlatıyoruz.

Seminer yeri ile ilgili olarak, Boğaziçi Üniversitesinin Salonlarını kullanmayı planlıyoruz. Ancak katılımın 30′un altında olması -ki bu sayıyı çok rahat aşacağımıza inanıyorum- Coproline’ın Mecidiyeköy’deki mini salonlarını kullanacağız. Her iki koşulda da,katılımcı arkadaşlarımızın seminerden %100 memnun olarak ayrılmalarını sağlamak için çaba göstereceğimi temin edebilirim. Ayrıca belirtmek isterim ki, seminere katılan herkese katılım sertifikası verileceğini de belirtmek istiyorum. Bu alanda verilen ilk sertifika olması sebebiyle ve SEOTeknikleri.com ve Coproline imzası taşıması sebebiyle pek çok kurumsal firmanın tanıyacağı bir sertifika olacağına inanıyorum.

Seminer tarihi ile ilgili olarak çok net olmasa da 20 Haziran 2009 (Cumartesi) ve 21 Haziran 2009 (Pazar) günlerini planlıyoruz. Bu konuda olası değişikliklerden tüm okuyucu ve takipçilerimizi haberdar edeceğiz.

Elbette seminerin organizasyonu ve bu süreçte harcanan alın terinin ücretlendirmesi olarak belirli bir miktar tanımladık. Ancak bu konu, tamamen net olmadığından ötürü kullanıcılarımızı yanlış yönlendirmemek adına net belirli bir rakam belirtmiyorum. Bu konu ile ilgili bilgilenmek isteyen arkadaşlar blogumuzu takip edebilir veya aşağıda belirttiğim mail listesine üye olabilirler.

Konuyla alakalı olarak,devamlı surette blogumuzu takip edemeyen kullanıcılar için oluşturduğumuz mail listesini kullanarak, tüm gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Konuyla alakalı öneri ve eleştirileriniz benim için çok değerli. Lütfen bu yazıya yorum yazarak,görüşlerinizi bizimle paylaşın.

İlgili yazıya ve yorumlara ulaşmak için; bu adresi kullanabilirsiniz arkadaşlar. Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum..
 

sinnerxx

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mart 2009
Mesajlar
178
Reaction score
1
Konum
Sakarya
Burada da konuna yazayım bari.. Kolay gelsin.
nşallah herker için yararlı bir eğitim olur.
Fiyatlar açıklansın bütçe durumuna göre bende katılmaya çalışacağım...
 

jmalinie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
14 Mart 2008
Mesajlar
317
Reaction score
7
Belki bu mesajı yazmakla atılırım bu forumdan ama bunu yazmadan geçemeyecegim,
Sahibi yigit konur mu ne ,izmirli bi lise ogrencisi
Bundan 1.5 -2 sene kadar once bana msn den şu sitenin google reklamlarına tıklar mısın abi diye mesaj gonderen,birinci seferde guzellikle uyarmama ragmen ikinci gun tekrar aynı mesajı gonderen şahsiyeti daha sonra google a şikayet etmem ve şikayeti kendisine iletmem neticesinde siteme bot sokup- 216 gosterim 500 kusur tıklatma yaptırıp beni google dan banlattıran şahsiyettir.
işlerini baya ilerletmiş grdüğüm kadarıyla..
 

backdoor

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ekim 2007
Mesajlar
117
Reaction score
1
Sizi tanımıyorum bile hocam. Blogumun devamlı takipçileri zaten beni tanıyor. Tanımayanlar da hakkımda dilediğince araştırma yapabilirler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst